מחיצה

nightroll

New member
מחיצה

עמוד עמדה לה בינינו חומה, קרבנו אליה לאיטנו. בהתחלה בצעדים קטנים ומהוססים, גובהה מתנשא מעלינו. בשיחה צברנו את הביטחון והאמון, להתקרב, אל החומה לשלוח יד. לגשש ולחפש בה דלת, חלון, להפגש, לעבור צד. הרחבנו סדקים, פתחנו צוהר פתחים זעירים זעירים, נחשפים זה לזו, לצמצם את הפער וכבר לא כל כך זרים. לאט לאט נחשפו פנינו נקודות חן לצד צלקות סילקנו את מה שנותר בין שנינו ונפגשנו בפנים סמוקות. ועכשיו, כשנעמדנו זה מול זו, באין החומה בינותינו, גילינו שבכ"ז נותרה מחיצה, עמוק עמוק בתוכנו...

אותך

לנקודה.

החומה

לו רק יכולתי להחזיקך בזרועותיי, לו רק יכולתי להרעיף עליך נשיקותיי. לו רק יכולתי להראות לך חיבתי, לו רק יכולתי להקיף אותך באהבתי. אך חוצצת ביננו חומה גבוהה והיא ארוכה, ואין בה פתח מעבר ולא רואים דרכה דבר. והחומה היא בין לבבותינו היא אשר מפרידה בין חיינו, לו רק יכולתי אותה לנתץ זוכה הייתי במה שאני חפץ.

nightroll

New member
מה הבעיה?

אתה מקסים, כמו תמיד. אבל אתה מעלה בי שאלה: מה יותר גרוע? חומה גבוהה בלי פתח ומעבר שלא רואים דרכה דבר או חומה דקיקה, שקופה, פנימית, שככל שהיא בלתי נראית, כך היא גם חזקה? במחשבה שניה, לזו וגם לזו יש יתרונות וחסרונות. ואני הייתי מעדיפה בלי שתיהן.

למעלה