מחיצה נסתרת

nisanil

New member
מחיצה נסתרת

אהלן, אני פירמטתי את המחשב שלי בגלל איזה וירוס שנטפל למערכת והחריב אותה לאט לאט כרגע שמתי וינדוס לא מקורי, אבל הבנתי שיש אפשרות להחזיר את המקורי בעזרת הקבצים מהמחיצה הנסתרת? מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים את זה, איך ניגשים למחיצה הזאת? מדובר בXP

kobi 23

New member
יש סיכוי שבהתקנת הוונידוס

פירמטת גם את המחיצה הנסתרת , בכל מקרה באיזה מחשב מדובר ?

kobi 23

New member
תנסה לבדוק אם מחקת את המחיצה

אני לא זוכר איך זה בויסטה אבל אני מניח שאין הבדל גדול בינה לXP . תיגש לקונטרול פאנל שם תיגש (משמאל לימין) Administrative Tools/Computer Management/storage/disk mangmant אתה אמור לראות שם שני כוננים (אלא אם יצרת בעצמך מחיצות). הצורב והכונן ה"מקומי" תסתכל אם הכונן המקומי מחולק לשתיים ,בדר"כ המחיצה הנסתרת נקראת "SERVICE". אם כן ,המיצה הנסתרת שלך עדיין שם ומה שאתה צריך לעשות זה להוריד מאתר HP את התוכנה של השחזור ולהפעיל אותה. אם לא ,או שתתקין לבד הכל ,או שתבקש שילחו לך דיסקים לשחזור המערכת

nisanil

New member
לא מחקתי את המחיצה

אצלי בקונרול פאנל אין אף אחד מהדברים שהזכרת, אבל כש(שוב) התקנתי עכשיו וינדוס אחר ראיתי שיש עוד כונן, ויש שם כולה ג'יגה אחת ולא כמו שאמרו לי 7-8 ג'יגה הבעיה שבאתר של HP אין את זה ובתמיכה בארץ אין להם גם, אומרים שצריך להזמין וזה סיפור...

nisanil

New member
זה ממש מעצבן

כל מה שחסר לי זה הקבצים האלה שבעזרתם אני "נכנס" למחיצה ומחזיר לעצמי את המערכת שלי, איך זה שלתמיכה שלהם בארץ אין את הקבצים שלהם?? הם אמרו לי שאם אני מכיר מישהו שיש לו בדיוק אותו דגם הוא יכול להעתיק לי את הקבצים, אבל זה רק אותו דגם.... אז עדיין... איך זה שלהם את הקבצים האלה? ממש מעצבן

kobi 23

New member
שאתה מתקין ווינדוס מחדש

בהתקנה יש לך מסך שבו שואלים אם אתה רוצה למחוק מחיצות קיימות , רוב האנשים לא שמים לב לשאלה ומוחקים אותה.זה הליך שלוקח כמה שניות עד כמה שזכור לי ופשוט לא שמים לב אליו. תמתין למישהו שיש לו ויסטה והוא יגיד לך בדיוק איך נכנסים למה שאמרתי ,משום שכמה חודשים טובים מאז שנטשתי את הוסיטה הזו ואני לא ממש זוכר את כל הדקויות שלה

nisanil

New member
לי יש XP

כן ראיתי את המחיצה הזאת, לא מחקתי אותה בוודאות, השאלה איך אני יכול לשחזר את המערכת המקורית שלי?

kobi 23

New member
אמור להיות כפתור שמחזר את המערכת שלך

אני לא ממש מכיר את המחשבים של HP אבל ברוב המחשבים יש כפתור שמשחזר את המערכת דרך הבוט (לפני עליית הווידנוס).

nisanil

New member
זהו

שגם בשביל זה הסבירו לי חייבים את הקבצי גיבוי מהמערכת (בנוסף למחיצה שיש לי)

kobi 23

New member
עוד אופציה

ל"הזמין" את הדיסקים של השחזור מאימיול וכו'. כך אני עשיתי עם המחשב שלי וזה ממש עזר לי במקרים מסויימים.(עם מחשב אחר)

kobi 23

New member
ניסית לחפש את התוכנה של השחזור ?

בטוח יש אפשרות להוריד אותה מאתר HP.

nisanil

New member
לא מספיק זה

אין להם גם את כל הדרייברים באתר, לא של סאונד ולא של עוד כמה דברים שמופיעים לי בצהוב במנהל התקנים ואין לי מושג מה זה

bar666xp

New member
תנסה להחזיק את F11 בהפעלת המחשב הלוגו של HP

זה צריך להוביל למחיצה הניסתרת ולהפעיל משם את תוכנת האיחזור כאילו אין אפשרות להיכנס לWINDOWS... מומלץ אם הצלחת לאחזר צור את הRECOVERY PACK {איזה DVD/CD'S במגירה לא הזיקו לאף אחד}.

nisanil

New member
עשיתי את זה מקודם

וזה לא הוביל להרבה, אפשר היה לבחור שם בסך הכל משני פרופילים שבסופו של דבר הובילו אותי למערכת שהתקנתי עכשיו ולא למערכת המקורית

למעלה