אני עשיתי לא מזמן הסרת מחיצה
היי,
לי היה הריון ראשון שלא התםתח, הריון שני שנגמר בילד מהמם, ההריון לווה בבעיות כמו צירים לאורך כל ההריון כולל ממש חזקים בחודש האחרון, עובר שהיה בעכוז ולא הסתובב וירידת מים בשבוע 38+0 כשלכל זה לא היה הסבר.
לאחר הלידה נוצרו לי הידבקויותת בהיסטרופיה אבחנתית אצל גולדשטיין הוא ראה גם שיש לי מחיצה שעד אז לא ידענו על קיומה אך לא ידע להגיד לי את גודלה ןלכן לא המליץ לי להסירה אבל הייתי צריכה ניתוח להסרת הידבקויות ולכן החליט כבר להסיר גם את המחיצה שהתגלה כהחלטה נכונה כי היא התגלתה כ 30%.
הוא גם הסביר לי שייתכן שהחוסר התפתחות של ההריון הראשון והבעיות בהריון השני נבעו כתוצאה מהמחיצה.
הניתוח עבר בשלום ובלי שום בעיות, גולדשטיין רופא מעולה ובניסיון הראשון לאחר הניתוח נקלטתי להריון טבעי

מה שחשוב לדעת שהניתוח הזה נחשב ניתוח ברחם ואז מעלה את הסיכויים ללידה בניתוח קיסרי, לי אמרו שמכיוון שהלידה הראשונה היתה קיסרית ובגלל ההורדת מחיצה כנראה גם בהריון הנוכחי כבר אצטרך לעבור קיסרי.

אם הרופאים אומרים לך שזה לא מפריע לך לסיכויים להיכנס ולשאת הריון ולא לחוץ לך הייתי נותנת כמה חודשים לנסות להיכנס להריון ואם אין הצלחה אז לעשות את הניתוח. אם עושים את הניתוח פרטי קובעים אותו תוך חודש אז זה קורה מהר מרגע ההחלטה.