מחיים את הפורום

מחיים את הפורום

2 בשורות לי אליכם, אחת לא כל כך נעימה והשנייה מקווה משמחת מאוד... נתחיל מהפחות נעימה... 1. אני לא אנסה להיות דיפלומט, אלא אגיד את הדברים. לאחרונה הגיעו אליי תלונות שהפורום מתנהל פחות או יותר כמו קומונה. יש כאן כמה אנשים שמתכתבים ביניהם ולמעשה כל כותב חדש נתקל באותה קבוצה שלא מתייחסת אליו, לא מגיבה לו או מתעלמת מהדברים שלו. שרשורים כמו ימי פעילות שנערכים לא זוכים להתיחסות, או שרשורים אידיאולוגים לא מוגבלים בכלל, לעומת שרשורי טלנובלות/שירים/דברי הבל ושטות. אני מסכים עם הדברים האלה חלקית, אבל אני עדיין רואה לנכון להביא את כולם כאן. חבר'ה, בוא נהנה מהפורום הזה ונתייחס באמת לכולם כאן. וראו גם את תפקידכם בפורום של תנועה אידאולוגית: תנו במה והתייחסות לשרשורים שנראים לכם מהותיים, ותגיבו לכל הודעה רלוונטית ללא קשר לשם המשתמש הכותב בה. אני לא רוצה שאנשים "רק יסתכלו" על הפורום ויישארו בצד כי הם מרגישים לא שייכים. ואני שוב אומר- אם אני אישית פגעתי במישהו סליחה, ואם בגלל זה הוא לא כותב בפורום- שיחזור לכתוב ולהביע את דעתו. המטרה כאן באמת טובה. 2. מפגש פורום ה-1 של פורום בית"ר. תמיד אמרו שאין צורך במפגש פורום כי אנחנו רואים אחד את השני באירועים תנועתיים, עכשיו יש לנו חלון זמן לעשות מן מפגש פורום שהוא למעשה מפגש פתוח לכל מי שבתנועה(לאו דווקא מי שכותב בפורום). אנחנו חושבים לארגן את המפגש כ"על האש" והאזור שכרגע נראה לנו הכי טוב זה רעננה-גם בגלל שציפי ודודים של עומר מטר משם, וגם בכלל שזה מקום כזה מרכזי. אנחנו מקווים שיהיו מספיק אנשים כדי לערוך את "משחק הכדורגל של בית"ר" שאנחנו מקווים להוציא לפועל. אני יודע שיש עוד כמה תכנונים ברקע, ולכן אם זה יצא לפועל זה תלוי בכם. קודם כל- תודיעו לחברה שלכם שמחוץ לפורום על המפגש. אנחנו לא עושים כניסה רק לאנשים עם שם משתמש. שנית- תגידו אם בא לכם או לא. שלישית - תנו לנו תאריכים מתוכם נבחר אחד (נלך על חול המועד, כי בחג אנחנו עם המשפוחס) עוד יומיים בערך נעלה הודעה מסודרת עם תאריכים ומי שירצה יירשם ויצטרך להביא איזה משהו. לפרטים נוספים- אני כאן או עומר נורי. אנחנו מקווים רק שיהיו מספיק אנשים כדי שזה יצא לפועל. של

בישי89

New member
איזה מעולה!

אני בעד מפגש פורום, ועוד בכלל ברעננה (לא צריך ללכת הרבה
) אם עושים "על האש" במעו"ז שלנו (לא אמרת בדיוק איפה ברעננה) זה גם מצוין כי יש לנו חצר מעולה עם הרבה דשא
(האמת שגם פארק רעננה זה מקום אידיאלי למפגש כזה. יש שם אפילו מקום מאורגן למנגלים.) קיצר, רוב הסיכויים שאני אוכל להגיע ואשמח להביא איתי מה שצריך
בקשר לשרשורים אידיאולוגים. משתדלת להגיב לכולם... מצטערת אם לא התייחסתי מספיק אם מישהו לא חש במספיק התייחסות.... וננצל את ההזדמנות גם להתנצל אם כן התייחסתי למישהו אבל לא התייחסות טובה. לא יודעת אם פגעתי אבל בכל מקרה לא היו כוונות רעות...

who is this1

New member
הוא התכוון לפארק רענה..

וחזי אל תערב את דודים שלי.. אני זרקתי את רעננה כי זה פארק שאני מכיר ויותר סבבה מפארק הירקון (חוץ מזה, אני רוצה לרקאות את הברבורים שם). 1. חזי צודק, אין מפסיק תגובות לתכנים יותר רציניים שכנתבים בפורום, והפורום אמור לשמש הבית של כל התנועה ויש המרגישים לא בנוח ונרתעים מלפרסם דברים... אני ממליץ בכיף שיהיו צחוקים אבל גם לדבר על הנשוא לשמו התכנסנו כאן. 2. פסח הזה הולך להיות עמוס יותר ממבתקופת התיכון שלי עם מיליון ימי השלמות..

בישי89

New member
הברבורים ../images/Emo99.gif

אכן סיבה מעולה לבוא לפארק רעננה! אבל באמת יהיה עמוס בטירוף בחול המועד.... מספיק עמוס שם גם בלי חג, שבוע הבא כל רעננה (והסביבה) בטח ישרצו בפארק. בכל מקרה, יש אצלינו במעו"ז הרבה מקום וכולם מוזמנים! (ובאמת יש אחלה חצר עם הרבה דשא. וגם מקום בתוך המעו"ז. ואווירה ביתית. והשכנים נאים
)

LPgirl

New member
רעיון בכלל לא רע

אמממ רעננה קרוב ! ו.. לא בפארק רעננה כי זה עולה כסף להכנס לכל מי שלא גר ברעננה חחחח ו... אולי יום ראשון או עוד שבועיים כי ימי שלישי אלו ימי פעילות וברביעי הבנתי שהרבה חברה יהיו בכנרת עד שישי אם נסכם תאריכים עד יום שישי נוכל להודיע במעוזים בצורה מרוכזת ואבישג הזמנתך מתקבלת בברכה

בישי89

New member
אהה

לפי מה שאני הבנתי.... הפסיקו לגבות כסף בפארק רעננה (אבל לא מפיצים את השמועה כי שלא יפציצו את הפארק
) ובכל מקרה, מספיק שמישהו אחד מראה שהוא גר ברעננה ומכניסים את כולם כך שאת בהחלט יכולה לבוא איתי ואני אביא איתי תעודה מזהה שתכניס גם אותך פנימה

אממ..

טוב, אני לא חושבת שהיה מקרה שלא הגבתי להודעה כלשהי רק בגלל מי שכתב אותה, אבל אם עשיתי את זה ופגעתי במישהו אז סליחה... ואני בעד המפגש. על האש זה תמיד טוב.. גם אם אין פיתות

LPgirl

New member
../images/Emo208.gifאוקייי כולם להכנססס../images/Emo70.gif

לקבוע יום... ! מה דעתכם על יום ראשון??? מתאים יותר יום אחר? יש בעיה עם יום שמוצע זה השרשור על מפגש פורום בית"ר (ובכלל מעו"זים) ברעננה

בישי89

New member
איזה ראשון?

חול המועד(באותו ערב זה חג שני) או יום ראשון הקרוב?

בישי89

New member
הכי אידיאלי

זה או יום רביעי או יום חמישי.... אם אני לא טועה ביום חמישי יש גם פגישת שמיניסטים במעו"ז פ"ת אחה"צ כך שאם קובעים ביום חמישי, השמיניסטים יוכלו ללכת לפ"ת ישר מהמפגש ברעננה

LPgirl

New member
אמממ

יום חמישי חלק ממעו"ז פ"ת לא יהיה כי מתכננים נסיעה לכנרת

נכון נכון

גם חלק משקד לא יהיו כי מתכננים נסיעה לכנרת :p והבנתי שגם בברקן הם נוסעים להם לכנרת..

בישי89

New member
ת'כלס

גם בחג ובשבת אני אוכל להגיע (הליכה לא יותר מידי ארוכה
) אבל אז אני לא אוכל להשתתף בקטע של המנגל.... וזה יהיה סתם פיקניק (שגם זה נחמד, מניסיון)

בישי89

New member
אם אי אפשר ברביעי או חמישי

זה בהחלט אפשרות בכל זאת לעשות בשבת ולשנות קונספט. שלא יהיה על האש אלא שיהיה פיקניק נחמד. מי שדתי יכול להתארח בסביבה לשבת (הבית שלי תמיד פתוח למי שרוצה)
מעבר לימים אלה אני לא רואה עוד אפשרות. ראשון זה הבלאגנים של לפני החג (שני הימי ראשון) שני זה חג (שניהם) האמת שאפשר גם באיסרו חג, יום שלישי לא הקרוב אלא הבא אחריו

אני אישית לא מתכוונת להגיע

אם עושים את זה בשבת.. והאיסרו חג זה באמת אפשרות נחמדה.. למרות שאני תמיד מתה מעייפות כי זה יום אחרי המימונה

אה כן..

ואם נעשה את זה באסרו חג אז גם יהיו פיתות.. וזה דבר רצוי ביותר. טוב שלא הצפתי

למעלה