מחיים את הפורום
2 בשורות לי אליכם, אחת לא כל כך נעימה והשנייה מקווה משמחת מאוד... נתחיל מהפחות נעימה... 1. אני לא אנסה להיות דיפלומט, אלא אגיד את הדברים. לאחרונה הגיעו אליי תלונות שהפורום מתנהל פחות או יותר כמו קומונה. יש כאן כמה אנשים שמתכתבים ביניהם ולמעשה כל כותב חדש נתקל באותה קבוצה שלא מתייחסת אליו, לא מגיבה לו או מתעלמת מהדברים שלו. שרשורים כמו ימי פעילות שנערכים לא זוכים להתיחסות, או שרשורים אידיאולוגים לא מוגבלים בכלל, לעומת שרשורי טלנובלות/שירים/דברי הבל ושטות. אני מסכים עם הדברים האלה חלקית, אבל אני עדיין רואה לנכון להביא את כולם כאן. חבר'ה, בוא נהנה מהפורום הזה ונתייחס באמת לכולם כאן. וראו גם את תפקידכם בפורום של תנועה אידאולוגית: תנו במה והתייחסות לשרשורים שנראים לכם מהותיים, ותגיבו לכל הודעה רלוונטית ללא קשר לשם המשתמש הכותב בה. אני לא רוצה שאנשים "רק יסתכלו" על הפורום ויישארו בצד כי הם מרגישים לא שייכים. ואני שוב אומר- אם אני אישית פגעתי במישהו סליחה, ואם בגלל זה הוא לא כותב בפורום- שיחזור לכתוב ולהביע את דעתו. המטרה כאן באמת טובה. 2. מפגש פורום ה-1 של פורום בית"ר. תמיד אמרו שאין צורך במפגש פורום כי אנחנו רואים אחד את השני באירועים תנועתיים, עכשיו יש לנו חלון זמן לעשות מן מפגש פורום שהוא למעשה מפגש פתוח לכל מי שבתנועה(לאו דווקא מי שכותב בפורום). אנחנו חושבים לארגן את המפגש כ"על האש" והאזור שכרגע נראה לנו הכי טוב זה רעננה-גם בגלל שציפי ודודים של עומר מטר משם, וגם בכלל שזה מקום כזה מרכזי. אנחנו מקווים שיהיו מספיק אנשים כדי לערוך את "משחק הכדורגל של בית"ר" שאנחנו מקווים להוציא לפועל. אני יודע שיש עוד כמה תכנונים ברקע, ולכן אם זה יצא לפועל זה תלוי בכם. קודם כל- תודיעו לחברה שלכם שמחוץ לפורום על המפגש. אנחנו לא עושים כניסה רק לאנשים עם שם משתמש. שנית- תגידו אם בא לכם או לא. שלישית - תנו לנו תאריכים מתוכם נבחר אחד (נלך על חול המועד, כי בחג אנחנו עם המשפוחס) עוד יומיים בערך נעלה הודעה מסודרת עם תאריכים ומי שירצה יירשם ויצטרך להביא איזה משהו. לפרטים נוספים- אני כאן או עומר נורי. אנחנו מקווים רק שיהיו מספיק אנשים כדי שזה יצא לפועל. של