מחטב לחתונה-עזרה

מיהגולד

New member
מחטב לחתונה-עזרה

שלום,
אני סמויה כאן כבר זמן מה ומאוד נהנית מהשרשורים היומיים אך לצערי עקב מחסור זמן בבוקר, לא מעלה תמונות (איך אתן מספיקות?)
אני מתחתנת עוד מעט ועלה עניין המחטב ושבתי להיעזר בכן לשם כך.
השמלה שלי נחתכת במותן והחצאית היא משיפון נשפך.
אני רוצה מחטב שיכניס לי מעט את הבטן מתחת לקו המותן (לא משהו מסיבי, משהו כמו ס"מ כדי להשטיח אותה לגמרי) ויחליק את אזור החיבור של הירך למותן.
מעולם לא היה לי מחטב כך שאני לא מבינה בזה הרבה, אשמח מאוד להמלצות על איזה סוג מחטב כדאי לי לקנות, חברות מומלצות ואם יש המלצה לאתרים אונליין שיוזילו עלויות זה מצוין.
המון תודה לעונות

Aניס

New member
מזל טוב

אם את לא זקוקה למחטב מאסיבי, ממליצה לך על המחטבים של דלתא, הם דקיקים ורק "מחליקים" ומלטשים את איזור הירכיים+בטן. עולים בסביבות ה-100 ש"ח.
הכי חשוב זה שהם נוחים, ולא מורגשים בכלל. אין מה להשוות למחטבים הנוקשים שאני לא מבינה בכלל איך אפשר ללבוש אותם.

אספקת אויר היא ממש הכרחית ביום החתונה

דניאלה74

New member
שאלה על המחטבים של דלתא:

יש לי שמלה צמודה יחסית שרואים דרכה את קווי המתאר של התחתונים, בצורה שמונעת ממני ללבוש אותה. האם המחטב הקליל של דלתא - או מחטב אחר - יכול לפתור את זה, ובמקביל לאפשר לי לנשום?
מעולם לא לבשתי מחטב בעבר.

דניאלה74

New member
רגע, יש לי עוד שאלה

מחטב-מכנסיים?
אני קצת בורה בתחום, אבל האמת היא שדמיינתי לעצמי שמתחת לשמלה אלבש מחטב שהוא כמו שמלה קצרה צמודה, לא?
אם אלבש מחטב שהוא דמוי מכנסונים, האם לא ייראה "חתך" של הסילואטה באזור המותניים?

מרים 882

New member
מה שאני מציעה

זה לגשת עם שמלה לחנות ופשוט למדוד
קחי את הזמן ,זה דורש סבלנות.

fashion bubble

New member
מחטב

היי, אם את זקוקה לתכונות של המחטב-שזה לחטב ..אז לכי על מחטב של "גלית לוי" מייצרת אותו אחת החברות הטובות ביותר בתחום.
מניסיון הוא לגמרי עושה את העבודה ועשוי מבד דק ונעים.
לא צריך להוציא 300 שקל ומעלה על מחטב של ג'ק קובה. יש במחירים שפויים יותר שעושים בדיוק אותו הדבר.(מניסיוני כקניינית ברשת גדולה שהתמחתה בתחום ההלבשה התחתונה).
לגבי הגזרה-מחטב מכנסון מצויין ולא יראו כלום.
אם אין לך צורך במחטב- חוטיני מבד מיקרופייבר ובטכניקת "לייזר" שזה אומר ללא תפרים בכלל וסיומת נקייה לגמרי של קו התחתון, זה מה שיעשה את העבודה.
לטריומף יש את קולקציית "סלסה" -ממכר..
בהצלחה ותעדכני

המון תודה לעונות ועוד שאלה

לגבי מחטב בגזרת חצאית, האם ניתן לזוז/ללכת איתו? הוא נראה לי נורא מגביל

ולגבי SPANX

זה המותג שנמכר בדלתא? ואם לא איפה מוכרים אותו בארץ?
שוב המון תודה

מרים 882

New member
יש לי מחטב שמלה

אחד מפלאי תבל.
אפשר לזוז לרקוד ולהשתולל,לא כ'כ לאכול

Aניס

New member
יש לי אחד יקר של טריני וסוזנה

ניסיתי פעם אחת ולא עוד

למעלה