מחטבים

רק און ליין.. אני גם חיפשתי:(

בסוף ביקשתי מחברה שתביא לי מחו"ל.
אבל כרגע רק מהאינטנרט.

מנצל"שת לשאלת מחטבים נוספת

אני על סיפה של קניית המחטב הראשון שלי.
איפה מומלץ לקנות? ראיתי שיש באפרודיטה מחטבים ב-200 ומעלה. כדאי שם?
איך בוחרים כזה? להביא שמלה נבחרת לחנות ולמדוד איתה מעליו?
איך אדע שהוא לא יתגלגל לי ויפדח?
המחטב של טריני וסוזאנה מומלץ?
מבאס אותי לעשות טעות ב-200+ ש"ח...
הפגזתי, אשמח לתובנות מכל סוג שהוא.

Aניס

New member
מהניסיון שלי-

עם טריני וסוזאנה-קניתי את המחטב השלם שלהם-מתחת לחזה שמגיע עד הירכיים (כמו חצאית גבוהה) שעלה לי 300 ש"ח- ממש זריקה של כסף- הוא כל הזמן מתגלגל ועולה ולא נשאר במקום.
יש לי מחטב בגזרת מכנסיים מבד מאוד נעים ודקיק של מיידנפורם נדמה לי שאני משתמשת בו כמעט כל הקיץ (עם שמלות וחצאיות). לי זה אורז הכל בצורה מושלמת.
כדאי ללכת עם שמלה לחנות וממש לזוז איתו, לראות שלא זז או מתגלגל והכי חשוב- נוח, שתוכלי לנשום איתו.

וואלה?? אצלי הוא לא

ויש לי עוד חברה שקנתה אותו דבר וגם היא מרוצה עד הגג.. מוזר...

לי וולף

New member
ניסית להכניס לחזייה?

כי אחרת הוא נועד להתגלגל למטה...
יצא לי לעבוד עם המחטבים שלהן - 3 ימים של מייקאוברים בביוטי סיטי שנה שעברה, עם הסטייליסטית שלהן שהדבר הראשון שהתאימה לכל אחת היה מחטב, וכמעט כולן נרתעו בתחילה אבל בסוף היום הכי שמחו לקבל את המחטב במתנה. כמובן שזה מאוד אישי ואם מצאת אחד שטוב עבורך אז זה נפלא. אני יודעת שרשמתי לפניי את המלצתך
(אלא אם "נדמה לי" אומר שכנראה שזה לא מיידנפורם
)

Aניס

New member
המחטב לא מתגלגל למעלה-

שם גם אין לי שומן להחליק, כך שזו לא חוכמה...
הוא עולה למעלה בחלק התחתון- כמו חצאית שכל הזמן עולה למעלה

לי וולף

New member
ובכלל

במחשבה שנייה, באמת לא הבנתי למה שתלבשי את סוג המחטב שלגביו עניתי

אני אנסה לעזור לך טיפה מהניסיון שלי..

אני פריק של מחטבים.
גם כי זאת הרגשה שלי בתוך בגד להיות יותר הדוקה ויותר מתוחה ושלא יראו פופיק! (שריטה אישית) וגם כי אני חושבת שזה נראה תמיד יותר טוב בלי שום קשר לאם את רזה/שמנה/מלאה.
אז יש לי המון!
יש לי את היותר דקים ליום יום כמו שאני לובשת היום של פיקס שעלה לי 100 ש"ח שהוא מתחיל מתחת לחזה ונגמר במכנסון קצר.
ויש לי את המפלצת ב 300 ש"ח של ג'ק קובה שהוא פשוט עושה גוף מהמם! שנראה כמו בגד ים שלם שנגמר בסטרפלס
השאלה לאיזה מטרה? איזה שמלה? איזו גזרה? אני אוהבת שזה משטיח את הכל אז יש לי הרבה שנגמרים במכנסון.
אבל זה עניין של העדפה.
תמיד כדאי למדוד מתחת לשמלה בשביל לראות איך זה נראה.
הדקים יותר של פיקס של דלתא יש להם נטיה לגילגול בגלל זה הטובים יותר והיקרים יותר מתוגברים בפסי סילקון שנשמרים מעולה דרך אגב לא מתייבשים או משהו כזה והם נשארים במקום.
יש את אלה שיש בהם עצמות כמו במחוך וזה באמת מחטב כבר ליגה.. אני קניתי אחד כזה לחתונה של גיסי לפני 12 שנה והוא עד עכשיו כמו חדש הוא של טרמיוף והוא עלה לי 800 שקל אז.
המחטב של טריני מאוד מומלץ הוא גם מגיע בכל מיני גזרות השאלה שוב מה את רוצה לטשטש.

בהצלחה!

וואו! איזה עושר של עצות. מה שאני רוצה לטשטש

בטן רפויה (יש לי ילדים בתור תירוץ) + צמיגים ו"ידיות" שמתפרצים מהמכנסיים (או מהתחתונים
).
ובנוסף יש לי איזה "שקע" כזה איפה שהירכיים מתרחבות מהאגן, שכאילו חסר בו קצת בשר כדי שהכל יהיה חלק. בשמלות דקות זה מאוד מציק לי ואם אני "ארוזה" זה נעלם. אני יודעת שיש משהו דומה לכולן אז תאמינו לי ששלי יותר חמור

ראיתי עכשיו תמונה שלך..

אז יש לנו בערך אותו מבנה. ואותה בטן גם אצלי התירוץ הוא הילדים הבעיה שהם אוטוטו בבקום אז כמה אפשר למשוך??
רק שנראה לי שאני יותר גבוהה (1.74) בלי עקבים.
אני הייתי הולכת ליום יום על מחטב של פיקס ב- 100 שקל עד החזה זה מה שיש עליי. הוא דק הוא קליל והוא שימושי מאוד הוא נגמר במכנסון לא קצר ככה שזה לא חותך בירך.
לי יש אותה בגוף וגם בשחור אבל תתחילי בצבע שיותר יתאים לפלטה שלך בארון.
אם את מחפשת משהו לאירוע או מתחת לשמלה ממש צמודה הייתי משקיעה פעם אחת וזהו במחטב טנק (משהו איכותי וטוב) שיהיה זה לא מתקלקל וזה תמיד תמיד מרים את ההופעה.
לכי למשביר יש להם עכשיו מליון מבצעים באמת שווה לבדוק קודם אצלהם.
תראי אותי בתמונה מהיום.. אני איתו נכון שזה נראה כאילו אני חלקה "כאילו" אם אני מורידה אותו... הכל משתחרר ואני נראית כמו נשכן של ילדים (הצלולויטיס)

ממשיכה את הסימפוזיון...

אני לא כל כך יותר נמוכה ממך, 1.72 ביחף

המחטב של פיקס "עד החזה" זה אומר עד לקו התחתון של החזיה? או משהו אחר?
אני בטוחה שהוא נראה עלייך נהדר - במראה של שכבות ובתמונה כזו קטנה קשה לראות. הסיבה היחידה שהייתי מוכנה שהחורף יימשך - שבקיץ אין שכבות שמטשטשות בדיוק את ה"נשכן תינוקות" המיותר הזה

פעם מדדתי מחטב "טנק" כמו שאת מתארת - מתרצ'רץ' עם "עצמות" שעלה 300 בחנות עודפים של ג'ק קובה וסגר את כל החלק מהמותן עד החזיה בצורה מהממת. חשבתי לי שאם יהיה לי כזה דבר מהמם, כל הופעה שלי בלעדיו פשוט תיראה לי זוועה באופן יחסי, אז השארתי אותו בחנות בתור פתרון בת יענה |נבוך|

וממשיכות:)

עד החזה מגיע עד למתחת לציצי.
אני לפעמים ומצטערת על התיאור הגרפי.מרימה ומותחת על הציצי ונותנת לזה לרדת לבד,ככה זה מתיישב בול במקום.
הוא נראה נהדר חכי יש לי תמונה בלי הקרדיגן. הכל מוכנס.
והוא נוח מאוד. שוב אני מדברת עליי. אני רוב היום יושבת אז אני יכולה להגיד לך שהוא לא מתגלגל.

יש לי טנק כזה.:) שעלה לי 300 נראה לי אבל מזמן.. הוא מעולה מעולה ואני חושבת שזה ג'ק קובה גם.
ואני אודה ואומר שזה נכון, ברגע שאת רגילה להרגיש בצורה מסוימת אז קשה להיות בלעדיו.

חוץ מסתם לרבוץ בגינה עם הילדים או ללכת להורים שלי או לחברה לקפה... אלה אני חושבת הזמנים היחידים שאני בלעדיו. כי רוב היום אני בעבודה בלבוש מחויט רשמי משהו אז כן.
חפרתי?

לי וולף

New member
תלוי...

לאריסטו שמאט (of all places) יש אחלה מחטב לאזור הבטן, בצורת תחתונים - עם תפר אמצע מצויין- שעולה למעלה ומוכנס מתחת לחזייה.
לקוחה שקנתה אותו בתחילת סיבוב אמרה לי שהיא שכחה שהוא שם כשנכנסה למדוד מכנסיים
(לא זוכרת מחיר מדוייק אבל קצת פחות מ-200 ש"ח למיטב זכרוני)
אבל אם את מחפשת משהו שגם מכסה את האגן, יש להם אך אין לי המלצות של נסיינית.
על המחטבים של טריני וסוזאנה אגיב בהמשך

lisa s

New member
קניתי באפרודיטה

את המחטב הזה. אפשר להעלות אותו ולהכניס מתחת לחזיה ובכל מקרה יש לו בחלק העליון פס סיליקון שגורם שהוא לא יתגלגל מטה. לא הייתי אומרת שאני בכלל שוכחת שהוא עלי, אבל הוא נעים והאי נוחות מינימלית מאוד. עד כמה שזכור לי הוא די יקר, יותר מ-200 ש"ח בטוח, אבל הוא ממש עושה את העבודה.

הייתי שם עם שמלה, מדדתי את המחטב של טריני וסוזנה ולא רק שהוא לא היה נוח, הוא גם השמין אותי יותר מאשר בלי מחטב ואילו המחטב הזה של ג'נירה ממש נתן לי מראה מהודק ומוצלח. הסתובבתי איתו שעות והוא בכלל לא התגלגל, שזה מה שהכי פחדתי שיקרה.

עוד משהו, לא מאוד מסובך ללבוש אותו. לפני שניסיתי אותו ואת זה של טריני וסוזנה הייתי במשביר וניסיתי שניים של ג'ק קובה, בשניהם נהייתי אדומה כמו עגבניה ולא הצלחתי בכלל להכנס אליהם (מידה XL) והמוכרת לחצה עלי שאין לי מושג איך ללבוש אותם ושהיא תעזור לי. לא הבנתי למה עוד מישהו צריך לעזור לי להתלבש בגילי, נשברתי ולא טרחתי בכלל לנסות. את המחטב שהמלצתי לך עליו ניסיתי במידה M/L, מאמץ קטן מאוד בלבישה, נוחות מירבית, אהבתי.

lisa s

New member
התפקשש לי הקישור

אז הנה, אני מדברת על המחטב הזה Janira secrets silueta
(חיפשתי אותו בebay כדי לראות אם יש שם במחיר יותר טוב, אבל לצערי לא מצאתי. אחרת הייתי ממליצה לך למדוד בחנות ואז לקנות בebay)

למעלה