מחחחחחחחררר

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
מחחחחחחחררר

טוב ההודעה קצת מאוחרת, אבל מי שבא מחר שישרשר לפה... אני בעד המסדרון הזה מול הטאוור רקורדס שמגרשים אותנו ממנו כל הזמן ב 11....אני בכל אופן שם מ- 10 וחצי נראה לי.... אז מי בא ומתי? אני יודע שכרמל שם, אני שם, ניצן, וגלי....מייקי לא יכולה, לאבל לא סגור, לנה לא עונה לי בטפלון, ואין לי מושג מה קרה לעוז כבר כמה שבועות.... הצילו!

jogy

New member
לאבל?! מה אני דפוק?!! יובבל!! סליחה

חחחחח....וואי קרעתי את עצמי, עבריין מקלדת שכמותי....חחח

jogy

New member
שיואו! וגם כתבתי טפלון!

איזה הקלדה אימפולסיבית באמאשלי .....וואי אני צריך להפסיק

bily n

New member
מקום: מול הטוואר רקורד. שעה: 12:00

וזהו. D: ניפגש מחר *נשיקה* חחח

Under the GUN

New member
אתה וניצן אה?

תהנו מתוקים

galileho

New member
גמאני באתי בסוף אבל ראיתי רק את

יגל היה מצחיק אבל D: היה טוב לראות אותך! =]

jogy

New member
היה מעולה לגמרי!

גלי אני מת עליך יא שווה! היה כזה מדהים היום! לכי לבלוג שלי...פירטתי את כל אלפי הסיבות שבגינם היה מטורף בעליל ומגניב אבסולוטית היום... היה מושלם. התגעגעתי ...אוהב אותך...

אני שמחהההההההה שנהנתם!!

אני לעומת זאת נהנתי כמו לאדעת מה בג'י:) היה הרבה יותר כיף אם הייתם שם.. כולכם בג'י ספוט פסח מתייצבים ברור?

את הולכת לשברולט?

חברים מחולון הם המארגנים של המסיבות היפ-הופ שם. אפילו הם אומרים שזה מסריחD: איייייייין על ג'י.

אה וגם

ישלי חברים שעושים שם בקראוונים חזרות לאיזה אלבום היפ הופ כל רביעי ובדרך כלל אני באה!

angela12

New member
עם כל הכבוד...

הליין היפ הופ לא משהו... המושב האחורי כן? במסיבת פתיחה שלהם היו מהומות לא נורמליות... גדרות נפלו, אנשים נפלו, מטפים נשברו. כאוס! D: בד"כ זה ממש לא ככה... בואי מתי שיש הופעה או משהו כי אז מסדרים הסעות... אני יראה לך תצד הטוב של השברולט.

את מחולון?

אם כן תתייצבי בשברולט יום רביעי הבא בערב כי אני הולכת לחזרות של ידידים שלי(:) יהיה טוווווווב.

angela12

New member
בובלה

הייתי באה, בחיי שהייתי באה. אבל תחת הנסיבות אני מושבתת לגמרי ל-10 ימים הבאים.

למעלה