מחחחחחחחחחר ( :

נינה601

New member
מחחחחחחחחחר ( :

מחר אני והחייייייייל האהוב שלי 9 חודשייייייייייייים בע"ה ! אנייייי הכי מאושרת בעולם כי היום הוא יוצאאאאא ומחר עושה אצלי חג ! אוהבת אותככככככככן ! 3>

shiri59

New member
היוםםםםםםםם

אחרי פאקינג חודש +!!! יאאא אני מתרגשת כמו ילדה קטנה חחח מאמי תהנו ! אני בטוחה שתהנו, ויהיה מדהים :) חג שמח [:

GrowingMadness

New member
איזה כייף לכן דייי ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

חבר שלי קיבל שבת אתמול ): לא ראיתי אותו שבועיים ועכשיו עוד שבועיים אני גם לא אראה אותו וזה יהיה חודש! דיי בא לי למות

shiri59

New member
זה בידיוק כמו אצלי

קרו כל מיני דברים וקרה שעבר חודש בלי לראות אותו! בובי, אם אני עברתי את זה תאמיני לי שגם את יכולה.. על מה הוא קיבל שבת?

נינה601

New member
שיהיה לכולן חג שמחח :)

ותהנווווו הכייייייייייי שאפשררררררר !

GrowingMadness

New member
על איזה משהו ממש טיפשי!

איןןן זה פשוט חוסר צדק! פשוט חיפשו שעיר לעזאזל בשביל שיהיה מישהו שיסגור סוכות כי אף אחד לא התנדב
חבר שלי כלכך השקיע כל השבועיים האינטנסיבים האלה, הוא קיבל פוול מחמאות מכל המפקדים וכולם אמרו לו שהוא השקיע והיה אחד הטובים ופתאום הוא קיבל שבת על איזה שטות מלפני שבועיים! [שהוא עלה על אזרחי יותר מוקדם משהו כזה]... והמפקד שלו עוד אומר לו "בגלל שאתה חייל מצטיין ציפיתי ממך ליותר אז נתתי לך שבת שבת על זה". שתבינו יש כמה שפאקינג איימו על המפקד שהם "ישברו לו את הידיים ואת הפרצוף" ולא קרה להם כלוםםם!!!!! אני כלכך מבואסת חיכיתי פאקינג שבועיים ועכשיו אני אצטרך לחכות עד שבועיים! כמה חוסר צדק יש בצבא

shiri59

New member
זה ממש לא פייר, לא יודעת מה הייתי עושה במקומך

אמרו לו מול הפרצוף שישברו לו את הרגליים והידיים והוא לא עשה להם כלום? חצופים. זה ממש לא פייר, ובקושי מעריכים גם את המצטיינים והמשקיעים באמת. טוב לפחות אבל תצטרכי לחכות שבועיים ולא חודש לא?

sv111

New member
איך אני שונאת שדברים כאלה קורים!!! שאת מחכה..

כל כך לסופשבוע וברגע האחרון הוא לא מגיע זה כמו שאני ממש פינטזתי על זה שאני וחבר שלי "נחגוג" ביחד את יום כיפור אבל בסוף הוא סגר אותו בגלל איזה מישהו שבגללו הענישו את כל הפלוגה:/// והכי מעצבן לפחות אותי שמחר חבר שלי חוזר לשישי שבת אבל הוא סוגר את השישי הבא:///שזה גם חג ואני לא יודעת איך עושים אצלכם את החגים אבל אני וחבר שלי ביחד שנתיים וקצת ולא יצא לנו לעשות שום חג ביחד גם כי אני כאילו עדיין בת17 ואני לא יודעת כמה זה התקבל יפה אצל ההורים שלי וגם כי לא הכי הרגשתי בנוח עם המשפחה המורחבת שלו בכל אופן ממש פינטזתי על זה שאת החג השני נחגוג ביחד אבל לא הוא יסגור://// מבאס אותי ממש הידיעה שאני נמצאת איתו יומיים שזה בעצם יום וחצי כי בשישי זה חג ואחר כך אני לא אראה אותו מלא זמן://// קיצר התמרמרתי... שיהיה חג שמח כמה שאפשר לכולן:]]]]

GrowingMadness

New member
אצלנו זה בערך אותו דבר

אני לא עושה איתו חגים, כי כל אחד עם המשפחה שלו אז לא נעים.. אבל חג שני\את הימים שאחרי אנחנו תמיד ביחד. וזה לא בגלל החג, בכל מקרה הוא היה אמור לצאת רק לסופשבוע ואת הסופשבוע הבא לסגור [אבל הוא יצא כנראה..] אבל עדין כלכך ציפיתי לסופשבוע הזה! אני כלכך מתגעגעת אליו
חג שמח מאמי

זה ממש באסה :/

אבל תנסי לחשוב על האושר והכיף וההתרגשות שיהיה לשניכם שתיפגשו!!

GrowingMadness

New member
ספרי לי על זה.

האמת שאני לא מצליחה לחשוב על שום דבר כזה, אני רק מרוכזת בלשרוד את שבוע הבא

shiri59

New member
הוא לא בא בסוף במילא

הוא לא יכל להיפגש היום.. אז מחר.. :(

rainbowgirl

New member
אני והחייל חוגגים היום שנה וחודשיים../images/Emo70.gif

כמובן שבנפרד,אני בבית והוא בצבא...

XxMidnightxX

New member
מזל טוב..:)

מחר שלי גם סוף סוף חוזר... אהאה....רוצה לראות אותו כבר..חחח מזל טוב..^___^

shani hadad1

New member
אנחנו היום 5 שנים ו 4 חודשים ..

חחחחחחחחחחחחח כל כך פאטתי לספור אחרי כ'כ הרבה זמן ..

למעלה