מחזר מטרידן

A d i 23

New member
אני הייתי מתקשרת אליו..

מבהירה לו שאין לי שום עניין ורצון בקשר כלשהו איתו, מבקשת שיפסיק לשלוח לי סמסים שיפסיק לנסות ליצור איתי קשר בכל דרך אחרת הנראית לו, כי לי היא לא נראית בכלל ובזה מסיימת את השיחה איתו. פשוט ככה, באופן הכי ישיר והכי ברור ! אגב, אני לא מוצאת סיבה לציין בפניו שיש לך חבר, זה בכלל לא רלוונטי ! את לא מעוניינת בקשר איתו נקודה בלי שום קשר לכך שיש לך חבר או לא..

זכוכיות

New member
אני לא מבינה מה כ"כ נורא,

הוא שולח סמס של "היי, מה קורה" פעם בכמה חודשים. לא מתקשר, מסמס, אפשר להתעלם בקלות. לא שולח הודעות מטרידות, רק "היי מה קורה?", לא בכל יום- פעם במספר חודשים, הוא מתעניין בשלומה, אז למה צריך להיות תקיפים, זו בכלל לא הטרדה, יש הרבה אנשים, אקסים, חברים, וחברות, מכרים וידידים ישנים ששולחים לי סמס פעם בכמה חודשים ומתעניינים בשלומי, עם חלקם אני לא מעוניינת לשמור על קשר ולכן אני פשוט לא עונה, אבל זה רחוק מלהטריד אותי. לבן זוגי יש מישהי שלמדה איתו בתיכון, והיא שולחת סמס "חג שמח" בכל חג, "צום קל" בכל יום צום, "שבת שלום" בכל שישי בצהרים לפני כניסת השבת וכו' וכו', והוא מתעלם. מדי פעם היא אפילו מתקשרת, והוא לא עונה לה, או שולחת סמס בסגנון "אני לא מבינה למה אתה נעלם, אני רק רוצה לדבר איתך, יאדה יאדה יאדה". ואפילו עם זה לא -כזה- קשה להתמודד.

תגובה

זה חמור. אם אינך רוצה קשר, והוא ממשיך, עליך להבהיר לו, שאינך רוצה. אם ימשיך בכל-זאת, תוכלי להתלונן.

omer73

New member
פשוט

להתעלם, כי את בעצמך כתבת שגם כשאמרת לו שצורה ברורה שלא נראה לך הקשר, ובכלל שיש לך חבר, וזה לא עזר, פשוט תתעלמי. את רואה SMS ממנו? פשוט תמחקי. את רואה שהוא מתקשר? אל תעני, עד הפעם הבאה בעוד מס' חודשים....

למעלה