מחזר לא עצוב

קאלברו

New member
מחזר לא עצוב

שירבוט ממחזר לא-עצוב לאישה קטנה (או ילדהגדולה?) ולא, חלילה, לרוח הקודש תקשיבי טוב טוב פוקר פייס נידמה לי שאת מחפשת לך מחזר עצוב בגילגול הקודם כבר הייתי שם ואני לא עושה את זה שוב אין לי כוונות להיות הצדיק האחרון בסדום ושתהיי לי נציב של מלח או להישרף מבפנים במקום להמיס את הקרח אני אצחק את האש החוצה במקום ליילל לירח אז אל תתני בי את המבט הזה אני הרי לא מהסוג שיבכה לך הרגע שבערתי לך כתב בחול שיש אמת בכל רגש ושאם לא בוער לך או לאדמה אני תמיד יכול לבעור לשמש פוקר פייס בוהה באופק ברוח הקדושה אבל כל צלוב מתחיל יכול לומר לך שעדיף להיות אישה כי יש להן בבטן את הירח המלא והן מאמינות יותר באהבה ונוחות להתמלא וכבר שוחחתי איתם, עם הצלובים וגם עם כל דבר אפל ועם כל יצור קדוש כולם אמרו טיפשי להתיפייף, להתעייף, להתערפל עדיף תשתדל שלא לצאת לה מהראש אם כי אני לא מניח שבקלות תעיזי לשבור היום את האתמול למען מחר וכל העתידים ומקווה שהדבר הבא שתגידי יהיה אמיתי כמו שעיניים אמיצות לא מזמן סיפרו לי על מקום אחד נקי שבו עוד אף פעם לא הייתי

טאKילה

New member
פוקר

אתה בונה חומה סביב לבך משחק בקלפים של חיי. עם חיוך פני הפוקר אני נחשפת אליך Kינג יהלום כשאתה לוחש לי Qווין גופי נמס והלב שלי אדום.

קאלברו

New member
קלף אחרון

לא, האמת היא שאין לי קלף אחרון בשרוול אני יחף עכשיו מנעליים גדולות שאף פעם לא מתמלאות מופשט מהתאטרון הגדול אני ניצב מולך רק כנפש טבועה בגוף אדם בסך הכל אני רק עיניים - לא רואה את הנסתר אני רק לב כבד ממשק כנפי פרפר אני רק זין לא זאוס על ההר אני לא כל-זה, אני רק מה שאפשר ספרי לי על מה חלמת ספרי לי איך, כשהאופק קרוב, פועם הלב האדום המלכותי שלך ואיך רק מלך יכול לאהוב אני מתרוצץ במעלה המדרגות אל מגדלי חזיונותייך רעב ועייף אני בא אלייך כמו ג'וקר, כמו שפן, כמו מכשף תאהבי, לעזעזאל, אני כבר מתנשף.

טאKילה

New member
ספרו לו

איך הוא מרעיד בי את החושך כשהלילה נמצא בנינו ובין נוזלי התאווה לבי נשמע כמו קול נקישה על מפתן גופו . , ספרו לו.. שידע שאני רוצה לגעת בו שוב לנשום אותו אלי כמו סם ממכר. אך אל תגידו לו שאני חולמת אותנו ובוכה.

למעלה