מחזרת נלהבת

tairon

New member
מחזרת נלהבת

שולף סיגריה מצית אותה נושף את העשן לריאותיי ומהן החוצה ממתין להסעה שתגיע עומד בזווית הרחוב בכביש התנועה לכל עבר אנשים חולפים על פניי ממהרים איש אישה ועיסוקיהם לפתע היא ניצבת את מולי ``יש לך סיגריה`` כך היא שואלת אני מסתכלעליה מהנהן בראשי מכניס את ידי לג`קט חולץ משם את חפיסת הסיגריות סיגריה אחת מקפצת החוצה אל ידה בידי השניה אני משויט לה את המצת דלוק היא אוחזת ברוך מדהים את ידי ומציתה את הסיגריה ידה ממאנת לעזוב את ידי עיניה מביטות בי היא מחייכת אליי ...משיב לה חיוך ללא מילים המבט בעיניה מעיד על סקרנות אליי לפתע היא מועדתקלות בכוונה...או שלא גופה נצמד אל שלי מתחכך חש את קימורי גופה את כובד משקלה על גופי היא ממהרת להתנצל מחייכת במבוכה..... ולפתע...................... מניפה את היד וצועקת ``טקסייי`` פוסעת לתוך המונית מנפנפת לי לשלום.. הלב נרגש קלות מהלך הדברים.. אחחח אני חושב לעצמי אייך אני נהנה שמתחילות איתי בחורות ועוד בצורה כזו חושנית....עדינה..וכובשתתת ולפתע אני חש שהארנק שהיה בכיסי לא נמצא יותר בכיסי אם כי בכיסה של המחזרת הנלהבת והפתגם גברים חושבים עם (ביפפפפפפפפפפפפפ צינזור) ולא עם הקלבסה תופס מימד חדש

טושלי

תראה מה זה חיים ביומיים האחרונים מה שקרה לך חבלז אחת שוטרת עשתה לך סטריפ אחת כייסה אותך ובדרך ``הזקירה לך`` מי אתה וההיא במשרד...... עם האינסטלטור..... ואי ואי טאי איזה הספק נשמה... מתהעל הראש שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

tairon

New member
אני לא חושב שאני...

מכיר גבר או אישה שהיו מתנגדים לשנים הראשונים על השלישי אפשר לוותר יקר לי מדיי

חחחחחח

חס וחסה ממי ובטח לא ביום אחד האמת? אם היה עוצר אותי שוטר ועושה לי מה שההיא יעניעשתה לך היה מקבל ממני או בוקס או תלונה מי מכיר אותו בכלל אז מה אם יש לו ז.. אבל ככה בשביל הכייף לגברים זה כייף רק לחשוב על זה שלא נדע יש כאלה שזה ממש מרגש להם אז סבבה להם

tairon

New member
טוף..עכשיו אני יודע למה לא להתחפש בפורים

הלך על התחפושת של השוטר... יאאא למה נתחפש???????.... ויבי?? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא HERE WE COME טרטה על המשמע וואיששש

פורים? יא

תתחפש לנער ליווי ותלווה אותי אני כבר ילווה לך חזרה ת`כסף שההיא שדדה לך חחחחחחחחחחחחח דונט וורי בי הפי ולהזקיר לך?? שששששששש פוי חוצי זה פורום מכובד איזה מזל יש לך טושלי אחרת הייתי מראה לך מי מחרמן את מי

למעלה