מחזמר לסטארגייט (?!)

Hakarpad

New member
מחזמר לסטארגייט (?!)

ראיתם את המחזמר של באפי? מכירים את השירים? עלתה לכם לפחות פעם מחשבה שאתם רוצים מחזמר לסטארגייט... בואו תראו טקסטים אפשריים
פורום טריווית-סטארגייט - מקור הידע שלי

subatoi

New member
עם ובלי קשר-

עם קשר לשירים, אבל בלי קשר למחזמר/באפי: כבר העליתי פה בעבר את רעיון הפילקים- שירים שחובבים ומעריצים מחברים על בסיס שיר קיים ומפורסם (או לא מפורסם, ואפשר גם לא קיים), ומילותיו הן מילים שקשורות לסדרה/סרט/ספר שהם אוהבים. באתר המועדון נפתח לפני מספר שבועות מדור יצירות חובבים כזה, שכולל מעט פאנפיקים (סיפורים שמעריצים כותבים, כהמשך/תחליף לסדרה), והרבה פילקים. כרגע יש שם משהו כמו 7 פילקים, בעתיד יהיו מעל 50 (!). כל שבוע מתפרסמים כמה. יש/יהיה שם הרבה על מב"כ, ולא מעט על מד"ב אחר (ספרים, סרטים, סדרות אחרות). אני אישית אשמח לראות שם גם משהו של סטארגייט. לו הייתי זוכר מספיק עלילה, הייתי כותב משהו בעצמי, אבל אני לא
אתם מוזמנים להציץ שם ולקבל השראה.

P e t e r P a n

New member
יש עוד משהו חמוד בסגנון

זה קיים כבר הרבה זמן בנט... המדובר בקליפים ממש מצוינים שקשורים לסדרה..ץ לוקחים שיר מפורסם של אמן ידוע ופשוט מדביקים את השיר לקליפ, כשהקליפ קשור באופן ישיר לשיר עצמו. דוגמאף לקחו את השיר "לאב אט פירסט סייט, של קיילי {איכסה קיילי} ועשו קליפ על ג'ק וסאם שהיה די מצחיק ומשעשע. אפשר למצוא קליפים כאלה בכל האמצעים של ההורדות מהנט {שלא אפרט מהם בגלל החוקים והכל}... אבל כדאי לנסות, זה די חמוד.... :) נ.ב.- יש גם בדיחות על הפתיח של סטארגייט, משהו מפוצץ לחלוטין... פשוט הנאה כיפית! :)

Hakarpad

New member
מחזמר זה לא קליפ

מחזמר זה פרק שכולל שירים הקשורים לסדרה ולא שירים מולבשים על קטעים מהסדרה... אבל אם כבר הזכרת קליפים... אני חושב שנשמח לצפות בקליפים שיוכנו על הסדרה... ונזכיר את הקליפ שKinspirit הכינה על סטארגייט לקראת תחרות הקליפים בכנס אייקון האחרון

subatoi

New member
אבק כוכבים (פסח)

ולפי הרשמים החיוביים ששמעתי מהתחרות הזו, יש סיכוי די טוב שהיא תהיה גם בשנה הבאה.

למעלה