מחזמרים

scarlet moon

New member
מחזמרים

אני עושה אוסף שירים יפים ממחזות זמר.. למישהו יש שירים יפים (ממחזות זמר מלונדון, ברודווי) בסגנון ON MY OWN- LES MISERABLES I DREAMED A DREAM- LES MISERABLES CLOSE EVERY DOOR- JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLOR COAT? סביר להניח שאת הרוב אני אכיר, אבל בכל זאת מישהו יחדש לי? (אל תמליצו לי על "עלובי החיים".. יש לי כבר את הדיסק..) תודה! סקרלט

הנה כמה מ"גבירתי הנאווה"

האהובים עליי: Rex Harrison - Why can´t the English Rex Harrison - Why can´t a woman be more like a man Rex Harrison - I´m an ordinary man

לא זוכרת את השם, אבל...:

Hosanna Heysanna Sanna Sanna Ho, Sanna Hey Sanna Ho Sanna, Hey JC, JC won´t you fight for me? Sanna Ho Sanna Hey Superstar ושיר אחר מאותו בית מדרש: andrew lloyd webber - Sarah Brightman - Everything´s Alright ושאלה שנשאלה לפני עידן ועידנים כבר בסדרת הטלויזיה "אלף": למה יש שני LL בשם LLOYD, וכיצד מבטאים אותו? לויד? ללויד? לּויד?

אני לא יודעת אם יש לנו אותו הטעם...

אבל... HAIR ֲֲֲֲ aquarious (ככה כותבים?) Let the sunshine I got life Manchester England England (חולה על השיר הזה!) GREESE ֲֲֲֲֲֲ Sandy You´re the one that I want summer lovin´ Hopelessly devotes to you THE SOUND OF MUSIC (צלילי המוזיקה) ֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲ Do Re Mi (דו הוא דוב, לבן צפוני...) I am sixteen going on seventeen my favorite things (מצברוח טוב לכל אירוע) Yodelling (גאוווני- בעיקר הסולו של מרגריטה) האאאמממממ... אלו מחזות הזמר האהובים עליי, אם תרצה עוד אז תגיד לי, אני אאמץ קצת את המוח החלוד..

Outlast

New member
תוספות (מקווה שלא אמרו)-

Cats- Memories The Sound of Music מהמחזמר בעל אותו השם...
Hair- Good Morning Starshine

למעלה