מחזיר אור

theshahars

New member
מחזיר אור

שלום לכם! אני מטיילת עם שני ידידיי הטובים ברחוב בערב. תמיד קשורים. אבל - הרחובות פה צרים וחשוכים, ואנשים (אנשים!!) חונים על המדרכות ואני נאלצת לרדת מן המדרכה עם ידידיי. החשש שלי, שמישהו ידהר ולא יראה אותם. אחד מהם שחור למדיי... אז... למישהו יש רעיון, מהיכן להשיג מחזירי אור מתאימים? אולי מה שהיה פעם לילדים, סרט כזה עם סקוצ' ששמים על הזרוע? או רעיון אחר... אשמח לעצות! שחר

be_roo

New member
אם הם קשורים, את יכולה לשים עליך

את מחזיר האור, נראה לי עדיף, כי להם זה עלול להיות לא נוח. כתבת את ההודעה גם בפורום אחר אבל אז לא ידעתי למה זה משמש, אז עכשיו יש לי הצעה טובה יותר. מחזירי אור שרווליים כבר מזמן לא יצא לי לראות, אבל רוכבי אופניים משתמשים במחזיר אור עם סוללות שמהבהב באור אדום שרואים ממרחק רב. אחד כזה בכיס האחורי שלך ופתרת את הבעיה, אף אחד לא יעקוף אותך כל כך צמוד שהוא עלול לפגוע בכלבים שנמצאים לידך. בנוסף לכך, ישנו מכשיר דומה רק קטן בהרבה שניתן לחבר לקולר של הכלב וניתן למצוא בחנויות מחמד או אצל וטרינרים. הוא מיועד במקור כדי לאתר את הכלב כאשר הוא משוחרר ולכן יעיל לכביש, אבל זה יותר טוב מכלום.

arthurangel

New member
בחנויות של רוכבי אופניים יש

רצועות של מחזירי אור, ואפשר לקשור להם לקולרים ריבועי מחזיר אור כמו על אופניים. כשגידלתי את לוסי עד שתגיע לקורס כלבי נחייה, קיבלתי עם הציוד הנלווה, גם רצועה זוהרת עם סקוטש שמצמידים לרצועה, ועליה פשוט הוסיפו מדבקה עם תג של כלב נחיה לעיוורים- בתמונה, (בשמאל)לינדה אחותה של לוסי (בימין), מדגמנת הולטי ומחזיר אור. מאוד מומלץ להשתמש בציוד מחזיר אור בשעת הערב, גם אם הכלב לא שחור, כי במקרה (חס וחלילה) שהוא יברח, יראו אותו למרחוק.

arthurangel

New member
וד"א- בלי קשר...

לוסי שלי, למרות הרגליים העקומות (
), היא היום כלבת נחיה, ולינדה, למרות שנחשבה בתור גורה להבטחה גדולה, נפסלה במהלך הקורס, וחזרה באושר אל המשפחה שגידלה אותה.

bilbolim

New member
ראיתי בחנות חיות

בנס ציונה, חלא יודעת אם מותר להגיד את שמה... קולר עם מחזירי אור, אבל זה די יקר. פשוט תקחו את הקולר ותתפרו עליו רצועות של מחזירי אור לכל אורך הקולר.

theshahars

New member
תודה לכם!

אפנה לחנויות של מוצרים לרוכבי אופניים ואתעניין שם באפשרויות השונות. עזרתם לי מאד. אבל...
(ריגשי.... ריגשי....) מה, אתם לא רוצים תמונות של החיות? שחר

למעלה