על אוטובוס לירושלים גולשת בקושי רב... אבל ב"ה. יש לי קולה קר אז הכל בסיידר! (בעצם חסר לי רק במבה...)
ש שיבולת פז New member 7/4/13 #11 על אוטובוס לירושלים גולשת בקושי רב... אבל ב"ה. יש לי קולה קר אז הכל בסיידר! (בעצם חסר לי רק במבה... )
על אוטובוס לירושלים גולשת בקושי רב... אבל ב"ה. יש לי קולה קר אז הכל בסיידר! (בעצם חסר לי רק במבה... )
ב בננה147 New member 7/4/13 #15 הכי טעים... הכי יישנה עם העטיפה השקופה... אוךך הטעם....אין עליו...הישן והטוב... זה טוב..זה אוסססססםםםםםםם=)
הכי טעים... הכי יישנה עם העטיפה השקופה... אוךך הטעם....אין עליו...הישן והטוב... זה טוב..זה אוסססססםםםםםםם=)
ב בננה147 New member 7/4/13 #13 שיווו גמני פריקית של במבה וקולה קרה.... או קולה עם פרינגלס...יאמיייייייייי! ויפה לך! ירושליים את ירושתינוו נה נה נה נה נה נה
שיווו גמני פריקית של במבה וקולה קרה.... או קולה עם פרינגלס...יאמיייייייייי! ויפה לך! ירושליים את ירושתינוו נה נה נה נה נה נה
ש שיבולת פז New member 7/4/13 #17 הדלקת אותי עכשיו קולה-פרינגלס.. ואין חנויות פתוחות!.. וירושלים זה עיר-הבית! אחחח איזה אוויר!
ח חצויה 22 New member 8/4/13 #25 אבסולוטלי!!! אני בארץ כבר חודשיים... עובדת כסטייליסטית בסטודיו... ומתעסקת בלבזבז כסף ועכשיו מאד עייפה במיטה...
אבסולוטלי!!! אני בארץ כבר חודשיים... עובדת כסטייליסטית בסטודיו... ומתעסקת בלבזבז כסף ועכשיו מאד עייפה במיטה...
ב בננה147 New member 8/4/13 #30 לא נפריע ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
לא נפריע ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ח חצויה 22 New member 8/4/13 #27 שלי הכי יפות!!! שהן עלי... שלי של טורי שזה רמה או 2 מעל ריי באן... אם כי ריי באן אש גם כן...
ב בננה147 New member 8/4/13 #29 מעלפות התסרוקת שלך יפה אששש עלייך! שופי על תמונת פרופיל שלי... זאתנייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!
מעלפות התסרוקת שלך יפה אששש עלייך! שופי על תמונת פרופיל שלי... זאתנייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!
ה המשlטט New member 8/4/13 #33 מדהימה.. יש לי כזה משקף, (בסגנון..) אבל אני מרגיש פלצני ללבוש אותו.. ובכלל תסרוקת מעלפתתתתת!!!! רוצה להיות הסטייליסטית שלי לקרחת? (;
מדהימה.. יש לי כזה משקף, (בסגנון..) אבל אני מרגיש פלצני ללבוש אותו.. ובכלל תסרוקת מעלפתתתתת!!!! רוצה להיות הסטייליסטית שלי לקרחת? (;
ח חצויה 22 New member 8/4/13 #43 תכלס אני באמת סטייליסטית בסטודיו לצילום... מה יש להרגיש פלצן??? זרום... וכן התסרוקת זה הרעיון שלי
ה המשlטט New member 8/4/13 #47 חחחח.. מאמין לך.. זאת רק הייתה עקיצה קטנה. ולבשתי אותם פעם אחת. וכולם איזה תלאביבייי... רק הייתי צריך מכנס חום.. וזהו.. ואיפה את סטייליסטית?.. אני מכיר מלא ביפווו...
חחחח.. מאמין לך.. זאת רק הייתה עקיצה קטנה. ולבשתי אותם פעם אחת. וכולם איזה תלאביבייי... רק הייתי צריך מכנס חום.. וזהו.. ואיפה את סטייליסטית?.. אני מכיר מלא ביפווו...