מחזיק בחבלים

ivri1

New member
מחזיק בחבלים../images/Emo5.gif

איזה מצחיק זה אינטרנט השם ivri1 זה בגלל שivri היה תפוס וזה מה שהמחשב המליץ לי קצת מגלומני אבל לא נורא רודריגז מתוקה מודה על המחמאות כל גבר בן 30 היה רוצה לשמוע לפעמים שהוא תיכוניסט בדרך לבגרות הראשונה....... לילה טוב לכולם עברי

לילה טוב

אם הייתי מנהל,הייתי מסביר לך על איך לשרשר(מילה אינטרנטית)
אבל אני לא,ואין לי באמת מה לכתוב חוצמיזה שמשהו מעניין מתרחש פה,זה בטוח,אנחנו רק רוצים הוכחות..לילה נפלא...

א י ש ו ן

New member
קצת אמון אנשים

שלום לכל החברים בפורום. זו הפעם הראשונה שאני כותב פה ואני בטוח שאין לכם הרבה סיבות להאמין לי. הייתי פשוט חייב לנסות ולהפריך את כל הספקות בנוגע לאמיתותו של עברי בפורום. אני יכול להגיד לכם בביטחון שעברי אכן כתב את ההודעות הללו. עברי: אמרתי לך שאני חייב להגיב על זה... אם תעצרו לרגע את משחק השרשורים שלכם ותחשבו תבינו שזה לא כזה מופרך שעברי יכנס לפורום שלו, יקרא הודעות ואפילו יגיב על חלק. בכל אופן קצת אמון בבנאדם שנראה שאתם כה מעריכים... בברכת הערצה ואהדה, כל הכבוד לכם!

יש שאלה חשובה ששכחתי לשאול

שמעתי שמועה מבוססת מאד, מישהו נשבע לי בהן צדקו שהוא ראה את עברי לידר עם בלונדינית. מחליפים נוזלי פה. עכשיו, יכול להיות שעברי פשוט מתבייש. אתם יודעים איך זה, אומן ידוע, הומו מכובד, והנה פתאום יתגלה שהוא סטרייט. הלכו לפח שנים של עבודות יחצנות. אז אני חושב שהגיע הזמן שכולנו ביחד נירתם למלאכת הקודש, ונתמוך בעברי. עברי יקר, זו לא בושה להיות סטרייט, או לרצות להכניס לפחות את הלשון שלך לבחורה מדי פעם. לכולנו זה קרה לפחות פעם, אבל ככה זה, כולנו מועדים, זה אנושי, והיחיד שיש לו בעיה הוא מי שלא קם ומתמודד. אז קדימה, אנחנו פה לתת לך גב, אתה יכול להיכנס לארון ולהודות שאתה סטרייט. זה יהיה ארוך ומייגע, אף אחד לא אמר שלא, יש ציבורים שלמים שיגידו שזו תועבה. לך לא יהיה אכפת. וגם לנו לא. we love you ivri

מבדר! אבל,

הרי כולנו יודעים שעברי אמר לא מכבר, שהיה מצרף איזה בחורה למיטתו אם היה מוצא. והנה, כנראה מצא העברי את הבחורה. הרי מה עשה הוא עד גיל 24? בנוסף, יש לשקול את הסוגיה שאותה בלונדינית, היא בעצם בלונדיני? הרי הכול יכול להיות בימינו. נקודה למחשבה. אבל אני מצטרף לשורה האחרונה, We Love You Ivri! איש יקר

לילה טוב עברי ../images/Emo187.gif

באמת שיהיו לך חיים נפלאים ו... ברוך הבא למשמרת לילה של פורום עברי לידר

טוב אני כבר ממש לא יודעת מה לחשוב..

הרי ברור שלא יאמינו שזה הוא,מסכן.... ונראה לי שאם זה לא היה הוא הוא היה מוותר בפעם הראשונה לא? עקשן! בכל מקרה- אין לי מושג מה לעשות עם זה..... עברי- תן לנו איזה משהו ,לדעת שזה באמת אתאה. ואם זה לא- ילד מנופח-חכה לפני שאני עולה עליך מכות!

רק בקשה אחת קטנה

בהופעה בתיאטרון 'כמה שאני אוהב' יכול להיות נחמד אם אתה מתעקש גם תקדיש לי אותו יופי טופי ואת זה אני אקבל כפיצוי על ביטול ההופעה ועל הסיבוך עם אמא שעשית לי

גדול!../images/Emo6.gif

אני חושבת לקחת קרדיט על ההמצאה המופרחת של הרעיון הזה. לא מייקל הוא לא עברי, גם אם IVRI1 הוא לא עברי מייקל עדיין לא יהיה עברי (איך הוא יכול להיות עברי, הרי קוראים לו מייקל
)

מיטקין

New member
s.o.s זה עברי? ../images/Emo11.gif

אוי איך באמת נדע עם זה עברי??? מממממ מר עברי אתה יכול לספר לנו משהו... אוי ותגיד לשרשורים...

ודרך אגב...ברוך הבא../images/Emo13.gif

אם יבדק ויתגלה שאתה אכן עברי (ווי כשאני חושבת על זה בטח המערכת מסרים שלך מפוצצת במסרים חדשים) אני חושבת שכל מיני מנהלים מקסימים יזמינו אותך להצבע באדום ולהחשב ל"פורום אקספרט", ואז כבר אף אחד לא יפקפק...

למעלה