מחזיקי מפות

dararo

New member
מחזיקי מפות

שלום, איך אפשרי לקבל/להשיג/לקנות או מה שלא יהיה מחזיק מפות לאופניים תודה דניאל רז רוטשילד מס' 4000

דניאל ברוך הבא

לפורום ניווט רכוב, אנחנו משתמשים במתקן שבנינו לבד, ואת ההסבר על דרך בנייתו ניתן למצוא כאן. יש לציין שאת לוח הפרספקט החלפנו בשני לוחות פלגל מודבקים אחד לשני (בהצלבת פסים- כדי לתת חוזק). סיבת ההחלפה היתה זמינות החומר. עלות כל מתקן כזה מסתכמת בכ -15 ש"ח וכעשרים דקות הכנה. רק אוסיף שאנחנו לא משתמשים באום "פרפר" אלה מפרקים ומחברים את כל המקן מחדש לפני ואחרי כל ניווט, עניין של דקה- דקה וחצי. יש עוד שני מתקנים: אחד מיוצר ע"י אביו של ניצן הר לבן (נווט מצטיין), אך את ההודעה בה הוא מופיע לא מצאתי כרגע, אולי מאוחר יותר אנסה שוב. אם אני זוכר טוב, הוא עולה כ 250 ש"ח. שני נבנה ע"י אחד מחברינו, הוא מוצלח במיוחד לטעמי, אך גם את ההסבר על דרך בנייתו לא מצאתי כרגע. בהצלחה במציאת/בניית מתקן וכמובן גם בניווט.

RotemHL

New member
קישור למתקן מפה.

אני מצרף קישור למתקן מפה שמייצר אבי.הוא הכין את המתקן לפי ההנחיות של ניצן. מחיר המתקן הוא 210 ש"ח.היתרון בו על ההתקנים הביתיים, הוא שהוא מסתובב על צירו.רכיבה נעימה,רותם הר-לבן.

אני ממליץ בחום על המתקן של הר-לבן

התקנה פשוטה, שימוש פשוט, מחיר סביר ביותר.

מתקן מוצלח !!!

המתקן של הר לבן קל, ונוח לשימוש. בקיצור, שווה!!! עדיף לקנות פעם אחת מוצר טוב ואפילו כחול-(הר)לבן, ולא לאלתר ולקבל מוצר מצ'וקמק, כמו שעשיתי עד כה.

אזרחי

New member
מסכים

גם אני ממליץ על הר-לבן ומסכים להערה. המתקן הטוב ביותר שאני מכיר הוא של Miry מצ'כיה, אבל הוא עולה כ- 50 יורו.

מצוקמק? קצת מעליב ולא במקום.

גיל, יש לנו שלושה מתקנים שגילם נע סביב 5 שנים, עובדים בלי בעיות. שלא אובן לא נכון, אין לי בעיה עם המתקן של הר לבן ואפילו המלצתי עליו בתגובתי הראשונה.

דיברתי אך ורק לגבי המתקנים שאני בניתי

במשך השנים. ניסיתי כל מיני 'פטנטים' וכולם יצאו לי בעייתיים. ולכן לגבי, שמחתי שקניתי את המתקן של הר-לבן במקום להמשיך ולבנות לבד... סליחה אם נפגעת/תם
. לא התייחסתי למתקנים שאתם בניתם, ואם הובן כך, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

היי גיל ../images/Emo140.gif

ברור לי שלא רצית לפגוע בי או באף אחד אחר, מיהרתי מדי להגיב (במקום ללכת לישון
). שמחנו לראות שאתה חוזר אלינו לניווטים

למעלה