מחזיקים לו אצבעות

s h o o s h a

New member
מחזיקים לו אצבעות

ראש ממשלת ישראל אשר נאבק בשעות אלו על חייו ולמרות שהפורום אמנם אינו פורום פוליטי אני מצטרפת לכל נושאי התפילות והתקוות כי יצליח להתאושש. בשמי ובשם כל הגולשים שלוחה מכאן ברכת החלמה למר אריאל שרון - ראש הממשלה

תקווה להחלמה

אריק שרון הינו מנהיג בסדר גודל דומה לזה של בן גוריון. גיבור ישראל שידע לשנות את תפיסת עולמו בהתאם למציאות וסחף עימו באישיותו ובמהלכיו את רב האומה. כולי תקווה שיצליח במאבק על חייו ויתאושש, כפי שהצליח במאבקים מרים בשדה המערכה. לשובו להנהגת המדינה לצערי לא נותר סיכוי רב.

להציל ולקוות ליותר מכך.

יש לעשות כל מה שניתן בכדי להציל את חייו וזה ברור לכולנו. לפי הרופאים, סיכויי השרדותו משתפרים במידה מסויימת. כולנו תקווה שאם וכאשר יקום ממיטת חוליו, מידת הנזק תסתכם בהפרעות קלות ומוחו ישאר צלול. אני רק יכול לשער מה איש כמוהו ובמיוחד לאור עברו המפואר היה מעדיף במידה ו... שנשמע רק בשורות טובות.

dvir58

New member
פורום לא צריך להיות....

פוליטי או שלא על מנת לאחל החלמה לבן אדם באשר הוא אדם. ראש הממשלה ראשית אדם. אחר כך בעל משפחה עם ילדים ואהובים שקרובים לליבו והוא אליהם. רחמנות על ילדיו ומשפחתו. רק לבסוף ראש ממשלה. ראש ממשלה זה תפקיד, זה תאר, זה שליחות שאפשר להסכים או שלא להסכים לה אבל.... כולנו מסכימים שהוא ראשית כול ומעל לכול.... בן- אדם. וככזה אני מאחל לו החלמה מהירה.

למעלה