גם ממני
ז זוהרה מצליחה החודש New member 1/2/02 #21 בהצלחה ולבלוב לחקלאית וגם אומר שאת אצילת נפש בתרומה מאחלת לך המון הצלחה ושהפרחים יבואו עם בוא החורף הבא (יש פרחים מהממים בחורף, ואני בטוחה ששלך יהיו כאלה) המון הצלחה זוהרה
בהצלחה ולבלוב לחקלאית וגם אומר שאת אצילת נפש בתרומה מאחלת לך המון הצלחה ושהפרחים יבואו עם בוא החורף הבא (יש פרחים מהממים בחורף, ואני בטוחה ששלך יהיו כאלה) המון הצלחה זוהרה
ל ליאור של חנה New member 2/2/02 #24 יודעת חקלאית פיקחת... שהצלחת התבואה היא בעבודת אצבעות אז הנה עוד 40 אצבעות של חנה ושלי תרומתנו הצנועה בהצלחה ליאור
יודעת חקלאית פיקחת... שהצלחת התבואה היא בעבודת אצבעות אז הנה עוד 40 אצבעות של חנה ושלי תרומתנו הצנועה בהצלחה ליאור
ש שחר החדשה New member 2/2/02 #26 חקלאית../images/Emo143.gif מצטרפת לאצבעות אני 4 ( ידיים רגליים) וגם האיש שלי המון בהצלחה
ר רומי 007 New member 2/2/02 #27 ../images/Emo47.gif בהחלט שיא בפורום או שאני טועה? שיהיה לך המון בהצלחה, וכמו שכבר כתבו כאן המון פעמים - מספיקה אחת טובה בשביל לעשות את העבודה. וישר כוח על התרומה המבורכת, אולי עוד מישהי תצליח בזכותך? הלואי
../images/Emo47.gif בהחלט שיא בפורום או שאני טועה? שיהיה לך המון בהצלחה, וכמו שכבר כתבו כאן המון פעמים - מספיקה אחת טובה בשביל לעשות את העבודה. וישר כוח על התרומה המבורכת, אולי עוד מישהי תצליח בזכותך? הלואי
נ נועם@בת New member 3/2/02 #28 כל האצבעות שלי ועוד 36 של החתולים. שיתחלקו וישרישו ויוולדו לך בריאים בעוד 9 חודשים. תבורכי על המעשה הנאצל שעשית. הלואי וכל העוברים שלך ושל הנתרמות יהפכו לילדים בריאים ויפים. נועם
כל האצבעות שלי ועוד 36 של החתולים. שיתחלקו וישרישו ויוולדו לך בריאים בעוד 9 חודשים. תבורכי על המעשה הנאצל שעשית. הלואי וכל העוברים שלך ושל הנתרמות יהפכו לילדים בריאים ויפים. נועם