מחזור://

ShiRa1101

New member
מחזור://

טוב..קודם כל אני ממש אוהבת את הפורום הזה..;] אז תצטרכו לסבול אותי
שמעו המחזור שיל מתנהג באופן מוזר..קיבלתי ממש לפני גיל 13 ומאז קיבלתי בהפסקות מטורפות של חושיים-חמש חודשים בערך שלושה פעמיים..אז הייתה הפסקה של כמעט 8 חודשים וקיבלתי..ועכשיו עברה שנה כבר ולא קיבלתי.. חחח לא שאני רוצה..אומרים לי שעדיף לי ככה ושיותר כיף לי. גם הלכתי לרופאה ועשו לי אולטרסאונד[?!],היא אמרה שהכל יסתדר. אבל סתם רציתי לדעת אם גם למישהי מכם זה קרה..

JuSt A GiRl 94

New member
תראי,

לי אישית זה לא היה. אבל תמיד אומרים שבשנתיים הראשונות של המחזור יש הרבה הרבה בלאגנים אצל רוב הבנות.

לפי מה שקראתי ../images/Emo219.gif

שנה שעברה בספר שחברה שלי השאילה לי
- בשנים הראשונות של המחזור,הוא לא סדיר כ"כ. לאט לאט הוא מסתדר.

גם אצלי זה פשוט הפסיק לשנה...

ועוד לא בא
זה מלחיץ אבל אני חושבת שזה בסדר.

GaloshiT

New member
אל תילחצי...

זה נורמלי שיהיו תנודות כאלה במחזור , כל עוד את בהתחלה שלו(2-3 שנים ראשונות). לי אישית זה לא קרה.. אולי המחזור מאחר לי אבל בדרך כלל הוא קבוע והיה ככה גם בהתחלה.. אם הרופאה אמרה לך שזה בסדר וזה יסתדר אז אין לך מה לדאוג. בכל אופן , אם היייתי במקומך עוד חציה שנה ככה וזה ממשיך תלכי להיבדק עוד פעם.. על כל מקרה..כי את כבר בת 17(ע"פ הכרטיס האישי שלך) וחישוב מהיר אומר לי שאת כבר לפחות 4 שנים עם מחזור...אז רק אל תזנחי את הנושא! תיבדקי כל כמה זמן כי ככל שאת מתבגרת זה מראה על עניין הפוריות שלך..

ShiRa1101

New member
קראי../images/Emo70.gif

אוי#@$.. אני בכלל בת 15..אין לי מושג למה זה כותב 17;] ממ תודה על התגובות! נראה לי שאני פשוט צריכה לנצל את זה שאין לי
..לא?

GaloshiT

New member
אהה חחח אז אם את בת 15 זה נראה לי בסדר...

וכן בינתיים תנצלי את זה שאין לך כל כך עכשיו... ותהני מזה... :]

נייזק

New member
../images/Emo13.gif

הייתה תקופה שלא קיבלתי חצי שנה בערך, והשנה קרה פעם שלא קיבלתי איזה שלושה חודשים. וגם המחזור שליי הכי לא סדיר שיש, לפעמים הוא מאחר בשבועות ולפעמים הוא מקדים, וזה שקיבלתי מחזור בכיתה ח' כבר (אני ביב' עכשיו). אל תדאגי, אם אמרו לך שזה בסדר אז זה בסדר

ליזיגי

New member
לי קרא !

סתם לשאול, בת כמה את ? אני קיבלתי בגיל 12 בערך, וזה היה מאוד לא סדיר בהתחלה.. ואז החלטתי שאני צמחונית, ובהתחלה הייתי בסדר.. אבל אז ממש הייתה לי הפסקה של איזה 4-5 חודשים... ואמא שלי מאוד דאגה, אז לקחו אותי גם לאולסטרנאוד... זה היה כיף חח=]] ונתנו לי כדורים שאמורים לגרום למחזור פשוט לצאת חח.. אבל איך שבאתי לקחת את הכדורים, ממש יום לפני, קיבלתי. כנראה שהכל מאלוהים
אז באמת שזה לא נראה לי רציני.. ואל תדאגי, יהיה טוב !

למעלה