מחזור

brunette1

New member
מחזור

אני בת 17 ואני סובלת מכאבי מחזור איומים.. אני כרגע במחזור והכאבים האלה מביאים אותי למצב שאני מתפתלת על הרצפה ומעדיפה כל כאב אחר.. אני חושבת שהכאבים מוגזמים, ושום כדור נגד כאבים לא עוזר.. אין שום דבר שיכול לעזור לי? אני באמת לא מצליחה להחזיר מעמד יותר..

brunette1

New member
האם..

האם יש אפשרות להיות עקרה ולהביא ילד לעולם בדרך אחרת שהיא לא אם פונדקאית?

the evil 1

New member
אז ככה...

1. בקשר לכאבי מחזור דברי עם רופא נשים והוא יעזור לך עם זה, תיהיי מופתעת כמה נשים צעירות (זה נוטה להירגע עם הגיל) עוברות את זה. 2. זה מעוד טלוי בסיבת העקרות, נסי לקרוא קצת על הנושא או תשאלי בפורום רפואת נשים (או את הרופא נשים שלך כשתיראי אותו בקשר לכאבי מחזור).

brunette1

New member
...

אני רוצה להיות עקרה בגלל הכאבי מחזור.. אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת להמשיך לסבול

הרופא שלי

המליץ לי להתחיל לקחת גלולות. הוא נתן לי פמינט כיוון שהן ידועות במינון ההורמונים הנמוך וגם פותרות את בעיית כאבי המחזור. תשאלי את הרופא שלך עליהן.

avigailtamuz

New member
זה גלולות עם מינון אסטרוגן נמוך במיוחד,

הן מתאימות במיוחד לצעירות..

טלטול א

New member
נראה לי

שאסטרוגן הוא הורמון נשי ובגלולות כמו פמינט הוא נמצא במינון נמוך. זה ההורמון שגורם לעיתים לגדילת החזה, להשמנה ולשיעור יתר אבל גם פותר בעיות כמו אקנה...

לנושש 17

New member
מחזור

ניסית את הגלולה "אדקס ליקווי-ג'לס 400" ?, היו לי כמה פעמים שהיו לי ממש כאבי מחזור נוראים ורק היא עזרה ואני חיבת לצין שהיא עוזרת אחרי 10 דקות לכל היותר מלקיחת התרופה. מקווה שתרגישי טוב :)

היי לך ../images/Emo140.gif

יש כל מיני טיפולים טבעיים בנושא של כאבי מחזור, ביניהם דיקור סיני, נטורופתיה ועוד מיני אפשרויות. האם בדקת אפשרות ללכת לטיפול כזה?

queenyfj

New member
שתי עצות

אני גיליתי שהכי כדאי לקחת את משכך-הכאבים (אני משתמשת באדוויל) קצת לפני שהכאבים מתחילים. כלומר, כשאת מתחילה להרגיש את הבטן/גב, כשה"גלים" של הכאב רק מתחילים להגיע. אחרי שמתחיל לכאוב לי, באמת כבר שום כדור לא עוזר. העצה השניה היא באמת לפנות לתחום הרפואה האלטרנטיבית. אני מטפלת בשיאצו וטופלתי בשיאצו, ואחרי 12 שנים (!) של כאבי מחזור בלתי נסבלים, טיפול שמנשך חמישה חודשים בערך פתר אותם, אבל לחלוטין.

היי brunette1

אני מכיר מישהי שהייתה מתעלפת בכל חודש מחדש מעוצמות הכאב. חודש אחרי שהיא התחילה לקחת גלולות - הכאב נפסק כמעט לחלוטין. אין היגיון שתחיי על משככי כאבים שהינם טיפול סימפטומטי. תטפלי בבעיה עצמה! רוצי לגניקולוג ויהיה בסדר!

למעלה