מחזור 12 אני מבין שאף אחד לא שיחק היום אני הפסדתי 1-0
ז זונע New member 13/5/12 #2 אני ניצחתי 1-0 ושני מחזורים לסיום, הליגה משוגעת עם שלוש קבוצות בפסגה עם מס' נקודות זהה...
G get low New member 14/5/12 #8 אני לא מתלונן שאני סופג את הפנדלים אני מתלונן שאני מקבל כ"כ הרבה כאלה נגדי, וכ"כ הרבה מהם הם קריטיים...
אני לא מתלונן שאני סופג את הפנדלים אני מתלונן שאני מקבל כ"כ הרבה כאלה נגדי, וכ"כ הרבה מהם הם קריטיים...
O old friend New member 13/5/12 #5 הפסד קישור. F.c. haifa 2 - 0 mayones משחק שחוץ משליטה קטנה בקישור לא היה לו שם כלום. איך התקפה פור-איניד מבקיעה שני שערים לאקסלנט? איך התקפה פורמידבל לא מצליחה להבקיע אפילו שער אחד לפאסבל במקרה הטוב ?
הפסד קישור. F.c. haifa 2 - 0 mayones משחק שחוץ משליטה קטנה בקישור לא היה לו שם כלום. איך התקפה פור-איניד מבקיעה שני שערים לאקסלנט? איך התקפה פורמידבל לא מצליחה להבקיע אפילו שער אחד לפאסבל במקרה הטוב ?
ח חן צפדיה New member 13/5/12 #6 היא לא הבקיעה להגנה שלך (למרות שגם זה יכול לקרות) שני השערים שלו היו בכלל מפנדלים... אבל כן, היה לך חוסר מזל ללא ספק
היא לא הבקיעה להגנה שלך (למרות שגם זה יכול לקרות) שני השערים שלו היו בכלל מפנדלים... אבל כן, היה לך חוסר מזל ללא ספק