מחזור 10

• פותח הנושא Suli
  • פורסם בתאריך

get low

New member
Vaginarator - Sravid

הדרבי מביא 61 אלף אוהדים למגרש, למרות מזג האוויר המעונן ומצב הרוח הלא משוה של האוהדים לאחר ההדחה מהגביע. ניצחון פה יתן לי תקווה כלשהי במאבקי ההישרדות (כרגע מקום שביעי בפער של 5 נק' מהיריב שלי היום). נשאר לי עוד משחק נגד קבוצה שהתפרקה, שהיריב שלי כבר שיחק נגדה, אבל בלי ניצחון היום אין מה לדבר. הצרה: 2 קשרים חסרים, אחד פצוע והשני מורחק...

get low

New member
1-0 לי משמאל!

שער מפתיע מאגף חלש ביותר, מול הגנה חזקה יחסית...

get low

New member
58% שליטה ליריב

לא מפתיע במיוחד לאור שני הקשרים שלא משחקים, אבל עדיין מציק.. ואיכשהו דווקא לי דווחו שתי החמצות.. אני בטח עוד אוכל את הלב על ההחמצות האלה...

get low

New member
הפסד 3-1

הפער ממקום 6 צמח ל-8 נקודות והעונה רשמית גמורה.

Cade Foster

New member
פיגור 1-0 מפנדל

לעזאזל, יהיה קשה לכבוש מול הבונקר הזה...

Cade Foster

New member
יא אללה, תמיד זה קורה

אחרי שאני מפטר את הרופאים נפצע לי שחקן. הפעם זה החלוץ..

Cade Foster

New member
התחת של אברם קטן עליי...

ניצחון 2-1 וצעד ענק לעבר ליגה 4. 261 רייטינג. סך הכל תוצאה מוצדקת, היו לי 2 צדדים בהתקפה שעלו על ההגנה שלו וההגנה שלי חסמה אותו לחלוטין. החלוץ נפצע רק לשבוע, לא ממנה רופאים הפעם. ברכות לאחרונה בטבלה שמשיגה 3 נקודות היסטוריות בליגה 5, והדבר המדהים הוא שהיא עושה את זה נגד הקבוצה היחידה העונה שניצחה אותי בליגה. איפה ה-294 שהוא הוציא נגדי ואיפה הוא היום...

gulu19

New member
bezaaiin - GuluBulu

אני נגד מקום אחרון שעדיין לא ניח העונה. בשביל לשמור על סיכוי בגביע, החלטתי שפיק זה חובה, וההרכב המתאים - 442 קאונטר. אז ההגנה היום תחסום מושלם (ו"ק-טיטאני-ו"ק נגד פאסבל-פורמי-פאסבל) אבל לא בטוח שיהיו לי מספיק מצבים לכבוש.. בינתיים 0-0 אחרי שהחמצתי כבר קאונטר.

gulu19

New member
0-1 לי

אחרי שנפצע ליריבה קשר. להחזיק מעמד עוד 15 דקות

OFERBSH

New member
ניצחון 4-0 חלק, וחבל שלא עליתי פיק

חשבתי שאם אני יעלה פיק אני אפסיד כי הקישור לא יספיק לי. אז עליתי נורמל, ושלטתי 60 בראשונה עם 2 קיצוניים התקפיים ובשניה 68 שהחלפתי קיצוני התקפי בקיצוני עם קישור ששיחק למרכז. אם הייתי עולה פיק הייתי מגדיל את הסיכויים שלי לנצח את משחק העונה שבוע הבא (אני מקום ראשון הוא מקום 2 עם נקודה פחות ממני). עכשיו נאלץ לחשוב איך עולים למשחק שבוע הבא ככה שאני לא אפסיד את המשחק, כי הפסד חורץ את גורל האליפות לטובתו.. בכל מקרה במשחק הוצאתי 264 רייטינג ו-74.5 כוכבים. וציון אגדי בטקטיקת התקפה מהאגפים..

OFERBSH

New member
שחכתי לציין ד"א כמה דברים

קודם כל זה ששבוע הבא משחק העונה הוא אצלו בבית. דבר שני, זה שמקומות 3 ו-4 איבדו היום נקודות חשובות. שמקום 3 שהיה עם 17 נקודות הפסיד ומקום 4 שהיה עם 15 נקודות עשה תיקו. ובעצם, האיבוד נקודות שלהם הבטיח לי ולמקום 2 כרגע מקומות 1 ו-2 (אני עם 25 נקודות והוא עם 24), השאלה מי זה מי, שהסיכויים שלי פחות מאירים פנים, בגלל שיש לי מפגש ישיר מול מקום 2 שבת הקרובה, מול מקום 3 שבת אחרי זה, אחרי הפוגה למשחק מול מקום 7 ואז מפגש ישיר מול מקום 4. המזל הוא שמול מקומות 3 ו-4 אני משחק בבית.

זונע

New member
נצחון 2-1

שומר על פער ארבע נקודות ממקום שני...אבל יהיה צמוד.

Suli

New member
ניצחון 3-1

אמנם "רק" 3-1 אבל לא מתלוננים בשבוע הבא - ככל הנראה ווקאובר מול צ'יינה. ככל הנראה פלייאוף העונה.

itaiy

New member
נצחון 7-0 על רובוט

רק חבל שנפצע לי אחד הקשרים הטובים שלי ל3 שבועות.

למעלה