מחזור סדרות

מירב1210

New member
מחזור סדרות

אז זהו נגמר המלאי של הסדרות שנרכשו בעבורנו. אני שלחתי מכתב לערוץ ויוה בתקווה לקבל מהם תשובה ממשית באשר לעתיד הסדרות הקוראניות בערוצינו. אך התשובה שניתנה לי רחוקה מלהיות משביעת רצון. הם טוענים שאלה שידורים ניסיוניים. אמרתי לכם אם נכתוב מכתב ביחד לא לבד נצליח יותר מאשר כבודד. יש כל כך הרבה סדרות ועם מה שאנחנו משלמים היום לכבלים על ערוצים חוץ מערוצי הבסיס בחבילה זה פשוט שערוריה.... אולי אם ניקח החלטה גורפת להתנתק אולכתוב מכתב אז הם יפנימו שפו זה לא תופעה.

MaNcHi 135

New member
חשבתי להתקשר אליהם

ולאיים על התנתקות.. אני מכירה הרבה אנשים שרוכשים ויוה פלטינה בגלל הסדרות הקוריאניות ולא בגלל העיניים היפות של יאיר דורי. אני חושבת שגם בלי קשר לסדרות הקוריאניות זאת חוצפה מה שהם עושים! לא מספיק שהערוץ הזה משודר רק בסופ"ש ודורש תשלום נוסף אז גם בו הם עושים שידורים חוזרים של סדרות שהתסיימו לפני שלושה חודשים??! צריך לשים לזה סוף...

kiCkiC

New member
יפה שלקחת יוזמה וכתבת

אני מקווה שעוד אנשים יעשו את הצעד ואולי יאיר דורי יתעורר... אם אכפת לו

Woogy

New member
כבר אמרתי שכל אחד יכול להשפיע, וחשוב לנסות

הסברתי את זה בפרוט פה בפורום, אז אל תתבישו לשלוח מכתב או להתקשר, כל אחד משפיע ! תחשבו שזה מבחן שנועד לבדוק כמה צופים עוברים לסדר היום על כך שלא יהיו סדרות קוריאניות חדשות. כל מי ששותק נותן קולו כנגד הסדרות הקוריאניות, כשהוא משאיר את הבמה רק לאלו שלא מוכנים לנסות דברים חדשים. אם הצופים לא יפעלו ולא יתלוננו הם עוד עלולים להמשיך בשידורים חוזרים בלבד, או להחליט שאין מספיק ביקוש ולהוריד את הרצועה. איך ידעו שיש הרבה ביקוש אם לא ישמעו מכם?

Mondsee

New member
רגע רגע רגע

אני חושבת שצריך לקחת בחשבון שיש הרבה צופים חדשים שהתווספו בעקבות ג'אנג גום. בשבילי כל הסדרות שאתם כבר ראיתם הן חדשות. אני דווקא שמחה שיש שידורים חוזרים. כמובן שהיה אידאלי לו היו נותנים סדרות חדשות בפלטינה ושידורים חוזרים בויוה, אבל אנחנו לא חיים באוטופיה.

Woogy

New member
נכון, ההזדמנות לספר לחברים על ההזדמנות להצטרף

עכשיו אחרי שראיתם את הסידרה הזו בעבר ואתם יודעים כמה היא טובה, אתם יכולים לספר לחבריכם וחברותיכן, שכדאי להם מאוד לנסות את הסידרה הזו. תוכלו לספר כמה שזה שונה מטלנובלות, שזה יותר מעניין, ושכדאי לנסות, כי אתם כבר ראיתם ואהבתם.

למעלה