מחזור לא סדיר

מחזור לא סדיר

שלום, אחרי שנים עם גלולות הפסקתי על מנת להיכנס להריון המחזור שלי השתגע לגמרי,הוא לא סדיר ואני לא מצליחה לזהות ביוץ הרופא לא קבע חד משמעית האם יש לי שחלות פוליצסטיות אבל יש לי חלק מהתסמינים השאלה שלי היא כזאת תרופות קונבנציונליות אני לא יכולה לקחת כרגע (צריך לנסות להיקלט באופו טבעי שנה ואנחנו "רק" חצי שנה) האם לרפואה האלטרנטיבית יש פתרונות עבורי?

הומאפתיה

עושה נפלאות בכל מה שקשור לעינייני הורמונים. גם מותר בהריון, בהנקה ובטח שלפני ההריון...... גלולות עושות בלגן הורמונאלי בגוף וכדאי מאד לחכות ולא להתחיל שום טיפולים הורמונאליים "מתקנים". חשוב לתת לגוף לחזור לעצמו ולהתבסס בלי לחץ. טיפול הומאופתי יכול לזרז את התהליך הזה. כל טוב עירית

אסתר84

New member
הי

צריך ומומלץ לוודא לגבי נושא שחלות פוליצסטיות. בכל אופן אני יכולה להמליץ בחום על רפלקסולוגיה . אני יכולה להגיד לך שיש ברפלקסולוגיה כלים מעולים לטיפול בכל קשת בעיות הפוריות או בעיות הורמונליות הגורמות לשיבוש. משהו נוסף שחשוב שתדעי תרופות קונבנציונליות רק "ישגעו" את הגוף שלך... ככה שבשום מצב לא הייתי לוקחת תרופות. אסתר

תודה

בבדיקת האולטרה סאונד שעשיתי הטכנאית אמרה שיש לי שחלות פוליצסטיות אך הרופא אמר שזה לא חד משמעי-כנראה בשיקלול עם תוצאות הדם אז אני לא יודעת מה עושים
יש לך המלצה על מטפל?

מנסיוני, לרפלקסולוגיה השפעה חזקה

בכל מה שקשור בהסדרת המחזור. באופן אישי ומהמטופלות בקליניקה ויכולה להכין את הגוף לקליטת ההריון

0 אור 0

New member
וגם אני מצטרפת להמלצה על רפלקסולוגיה

ויכולה להעיד על עצמי, לכניסה להריון מה ששחרר אותי מאי הפוריות היה דוקא קאראטה (שהפסקתי ברגע שנכנסתי להריון כי זה היה שוטו קאן שזה קצת אגרסיבי מדי להריון), אבל כמה שנים אחרי הגעתי לחוסר איזון כזה, שהמחזור הפסיק לגמרי (ועוד כמה "בעיות" קטנות בדרך). מה שהוציא אותי מזה זו הרפלקסולוגיה, וזו היתה תחילת התהליך שהביא אותי גם ללמוד רפלקסולוגיה ולהכנס לתחום.

עוז46

New member
לא מצליחה לזהות ביוץ

אז כמה עצות סבתא קחי בחשבון ש 5% מהנשים מבייצות בין היום השני לחמישי אחרי המחזור חופשה חלומית לרגיעה משפרת את הסיכויים גם לגבר יש תפקיד, לפי הפרסומת לפירות יבשים, רצוי לחזק גם אותו והמון הצלחה

yasminclinic1

New member
בודאי שיש פתרון

אפשר לעזור ויש הרבה מה לסייע כדי שתוכלי להיכנס להריון בצורה טבעית להריון. יש חשיבות לא ליטול תרופות לפני שניסית את הדרך הטבעית. אני מתמחה ברפואה סינית ורפלקסולוגיה בנושא פוריות ויכולה להעיד שזה עובד נפלא .את גם יכולה לקרוא מאמרים ומחקרים שנעשו בנושא באינטרנט ולראות שישנה הצלחה בנושא הפוריות עם דיקור ורפלקסולוגיה. באופן אישי גם אני סובלת משחלות פוליציסטיות זה די שכיח כפי שכבר הבנת....יש לי הרבה נסיון עם מטופלות רבות ,ויש הרבה הצלחה בנושא. לא תמיד זאת הבעיה הרבה פעמים זה האבחנה המערבית לקושי להיכנס להריון אבל זה לא ממש מדויק. איך ניסית לאתר ביוץ? כי הבדיקות הביתיות לא תמיד אמינות.... בכל מקרה אשמח לענות לך על כל שאלה בנושא.... יסמין

שמש א

New member
רק לחזק את דברי יסמין

שחלות פוליציסטיות זו הבעיה השכיחה והקלה יותר לטיפול בדיקור וצמחים סינים. ממליצה בחום לגשת לטיפול שכזה, שכמעט תמיד יוביל להריון טבעי.

אצלי זה התחיל כמוך ופשוט נעלם לגמרי

טיפלתי במשך כחצי שנה בדיקור אצל מי שמתמחה בפוריות וזה לא עזר לי. נטורופתיה גם ניסיתי ולא עזר לי. עכישו פניתי לגניקולוג ואני מטפלת בדרך המסורתית, למרות שבהחלט רציתי מתחום הרפואה המשלימה כי אני מאמינה בו. אני חושבת שזה שונה מאדם לאדם ושיטה שעובדת על אחד (ועל דיקור סיני שמעתי פלאים ואף מוכח) לא תעבוד על אחר.

עוד נקודת מבט לנושא המחזור הלא סדיר

לפעמים כשיש רצונות סותרים הגוף מתבלבל מזה. תבדקי קודם עם עצמך שאת לגמרי לגמרי שלמה עם ההריון בתזמון הזה, כי אם יש לך חששות או ספקות (מה שטבעי מאוד), או אפילו רצון נוסף שחשוב לך (קידום קריירה?) הגוף מגיב לזה, ובעיקר הרחם. אולי את צריכה עוד זמן כדי להחליט. :) רינתג גל אוחיון מתרגמת את הגוף http://www.rinatgal.co.il/

למעלה