מחזור כישור הזמן

Super Monkey

New member
מחזור כישור הזמן

סידרת ספרים מעולה אבל היא כאורך הגלות, מישהו יודע אם יש יותר מ20 ספרים? מישהו טרח לקרוא את הסדרה עד הסוף (נשברתי בספר עשירי) ויודע איך נגמר?

snift

New member
מספר דברים

1. ניתן להתווכח האם היא "מעולה". 2. היא הרבה יותר ארוכה מהגלות, הכלות נגמרה בסופו של דבר. 3. בעברית, למיטב ידיעתי, יש 20 ספרים. באנגלית יצא ספר נוסף. (באנגלית יש פחות ספרים, בתרגום לעברית מפצלים כל ספר לשני ספרים) 4. נשברתי הרבה לפני העשירי. 5. אף אחד לא קרא אותה עד הסוף כי הסוף עדיין לא נכתב. בכל מקרה - למרות שמדובר בסדרת פנטזיה, היא לא קשורה למשחקי תפקידים. להבא אני מבקש לשרשר למקום רלוונטי, או לפתוח שרשור "OFF" במידה ואין אחד כזה.

ogmios

New member
too much of a fgood thing is bad

not to mention too much of a bad thing...

BluePrint

New member
דבר שלישי

לא רק בעברית מפצלים לשניים. כמו בספרי פנטסיה אחרים כל כרך מורכב משני ספרים, וכדי לא "להפחיד" קוראים צעירים, מוציאים את הסדרה ב"מהדורה לילדים" בה הסיפור מחולק לספרים ולא לכרכים. אני מניח שבישראל עדיין קיימת המחשבה: "פנטסיה=לילדים", לכן הבחירה נראית ברורה. (5. הסוף אולי עדיין לא נכתב, אבל זה לא מפריע לסופר להתחיל לכתוב את הסיפור שלפני ההתחלה, ממנו כבר יש ספר אחד)

lordsot

New member
שטויות. הם פשות מקבלים פי שתיים כסף

אל שתי ספרים. כראתי אכול עד להחרון, אותו אני מחפש אכשו.

lordsot

New member
מה הקשר??!

פשוט כשה הם מתרגמים רק את הגירסה לילדים כולם חייבים לקנות פי שתיים ספרים ולשלם פי שתיים כסף.

למעלה