מחזור יבש

לוטמית

New member
מחזור יבש

אני לאחר טיפול של איקקלומין והזרעה והחזרת עוברים[החזרה לא נעשתה בגלל שלא שרדו העוברים] המחזור "המיוחל" הגיע ביום שבו ציפיתי לו אך הדימום היה חלש מאוד מעט מאוד וחום. עשיתי אפילו בדיקת הריון ביתי ויצא שלילי. עכשיו התחלתי טיפול עם דקפפטיל 0.1 ליום .האם זה נכון שהאיקקלומין מייבש את רירית הרחם והאם אחרי ווסת מעוטה וחומה יהיה לי בהמשך טיפול בסדר. תעזרו לי המיושת שעושה 12 שנים טיפולים וללא הצלחה חוץ מפעמיים היה הריון כימי. תודה.

לוטמית

New member
../images/Emo77.gifיובש

אם לפי דברי הרופא לאיקקלומין יש תכונה שמייבש את רירית הרחם למה בכלל נותנים לנו להשתמש בה.

לוטמית

New member
מחכה לתשובה

בבקשה אני רוצה להצטרף למועדון המיוחד שלכם ,תענו לי על תשובותי מי שיודעת וגם חוש הומור יתקבל. תודה לכן חמודות.

זקיקית

New member
אני ממש לא יודעת לגבי מה ששאלת

אבל תתייעצי עם הרופא שלך. האם זו הפעם הראשונה שזה קורה? בכל מקרה, אני מאחלת לך המון הצלחה, ושעם פרוץ 2004, זו תהיה השנה שלך ובגדול!

עמית@

New member
בדקו את עובי הרירית?

מחזור דליל בדרך כלל מצביע על רירית דקה. יכול להיות שזה מהאיקקלוין, ויכול להיות שפשוט לא הגבת טוב לטיפול- וכדאי לשנות פרוטוקול.

שמעתי כבר על משהו כזה...

אולי תשאלי בפורום בריאות "פריון האשה והגבר" כאן בתפוז?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם קיבלת את האיקקלומין לקראת החזרה, מן הסתם עשו לך מעקב זקיקים. לא סביר שתכננו החזרה אם הרירית לא היתה עבה מספיק. מה שכן יכול להיות זה שירידת הפרוגסטרון היא הדרגתית, מה שגורם לכיום יומיים הכתמה ורק אחר לזרם דם משמעותי. מי אמר לך שהאיקקלומין ייבש את הרירית? הרופא המטפל? זה שעקב אחרי הרירית לקראת ההחזרה? איקקלומין אכן יכול לגרום לפגיעה ברירית, אבל שוב, אם טופלת לקראת החזרה הרירית שלך היתה מן הסתם במעקב (אני מקוה
). בהצלחה נועם ובקשה קטנה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות.

למעלה