מחזור ושאיבות

ממי28

New member
מחזור ושאיבות

למרות שהקטנה שלי, בת 7 חודשים, סרבנית בקבוקים אני מנסה כמעט כל יום לתת לה בקבוק חלב שאוב. עד היום לא הייתה לי בעיה לשאוב, בדר"כ שאבתי בבוקר אחרי ההנקה הראשונה והיה יוצא לי בערך 150 CC בלי בעיה. בשבוע האחרון אני פשוט לא מצליחה לשאוב בכלל! ביום ראשון יצא לי 100 CC בקושי אחרי שעה ורבע, ומאז זה ירד בהדרגה עד שאתמול והיום לא יצאה לי אפילו טיפה. האם יש קשר לכך שקיבלתי אתמול בערב מחזור? האם זה קשור לחום הכבד של הימים האחרונים? או אולי (מישהי אמרה לי) שיש קשר לכך שאני שותה "יותר" מידי מים? (בכלל יכול להיות דבר כזה "יותר" מידי מים?) אני קצת דואגת, האם יכול להיות שהגוף שלי פיתח אנטי שאיבות?

אושינקה

New member
מחזור ושאיבות

מחזור יכול לגרום לירידה זמנית באספקת החלב, אך זה מסתדר חזרה במהרה. המחזור בשילוב עם הדאגה של "למה אני לא מצליחה לשאוב" גרמו לשאיבות פחות יעילות. חשוב להרגע ולזכור שזה זמני. חום כבד אינו גורם לירידה באספקה כל עוד את דואגת לשתות מספיק - וכאן התשובה גם לשאלתך האחרונה - חשוב לשתות *לרוויה*. אין צורך לשתות כמות מסויימת, ואכן שתייה מוגזמת יכולה להזיק.

ממי28

New member
תודה על התשובה המהירה

בנוגע לשתיה- מה זה נחשב מוגזם? אני שותה בדר"כ הרבה מים ובימים האחרונים אפילו יותר, בערך 7-8 ליטר ביום, זה הרבה ש"יכול להזיק"?

למעלה