מחזור וסקס

Aיש

New member
מחזור וסקס

קצת יבש פה לאחרונה אז החלטתי להעלות שאלה ולראות אם דבר שסמנו לב אליו לאחרונה היא תופעה נפוצה.

אצל אישתי העדפות בנוגע לאקטים שונים משתנים לאורך המחזור החודשי, לא תמיד מאוד חד משמעי, ולא ב-100% היה אפשר לקבוע אבל זה היה מעניין.

לדוגמה אחד הדברים הבולטים ביותר הינו שלקראת הביוץ (וזה די קל לדעת מתי הוא קורה, אפשר לכוון שעון ע"פ המחזור של אישתי) היא מאוד נהנת מחדירה, או כל גירוי עמוק יחסית בנרתיק, בעוד שבזמנים אחרים גירוי דגדגני הינו הבחירה הראשית. גם ההנאה שלה מאנאלי משתנה מאוד, אבל אנחנו עוד לא הצלחנו להבין מה הגורם העיקרי פה.

מעניין לדעת אם זה קורה גם לאחרות.

אף פעם לא שמתי לב לזה

וגם אין לי מושג מתי הביוץ אצלי אז אני לא יכולה לתרום לפוסט שלך
אבל יכולה לומר שגם אצלי יבש לאחרונה ולא רק פה

&nbsp

מעניין!

אני שמתי לב בעיקר שאני נורא חרמנית קצת לפני התחלת הדימום.
יש כמובן שינויים בריח ובהפרשות.
לגבי אקטים ספציפיים והעדפות- ממש לא רואה שינויים.

לדעתי ולא מנסיון אישי

כמו שנשים בהריון מושפעות בצורה שונה משינויים הורמונלים כך גם הבת זוג שלך וכל אישה בפני עצמה משתנה משינויים הורמונלים בגוף....
ישנן כאלו שבעת מחזור מתקפלות וחייבות משכחי כאבים ישנם שזה עובר להן בקלות ישנן בלידה שסובלות כאבי תופת וישנן שלאא מרגישים מתי יוצא ואין כאב כלל או צירים...
יתכן וזה רצון שלה לגיוון ולא משהו הורמונלי ויתכן שזה משהו הורמונלי תיקח את זה בצורה טובה כמשהו מעניין שלא נותן לשיעמום להיכנס ושומר על להבה וגיוון וקבל אותה כמו שהיא ותהנה מכל רגע :)

חופ שיה

New member
אין לי העדפות שונות

במהלך החודש.
אם יש שוני במהלך החודש, זה ברטיבות הפנימית של הנרתיק.
כל השאר תלוי סיטואציה ומי שנמצא איתי.

turangaleela1

New member
אני גם בשאלות על זה בעצמי (ראו הפוסט שפתחתי)

אני שמה לב לשינויים ברגישות ותחושות לאורך החודש אבל עדיין לא ראיתי משהו יותר מדי עקבי.
ובכל מקרה, תמיד אהנה מגירוי נרתיקי

ביום הראשון של הדימום אי אפשר לדבר איתי על סקס, ובימי הביוץ הפטמות שלי אומרות שלום וקריצה לכל עובר אורח

Aיש

New member
על הפיטמות בכלל לא חשבתי, זה נשוא מעניין

וגם אישתי תמיד נהנת משני סוגי הגירוי (נרתיקי ודגדגני) אבל העדפה משתנה קצת לאורך החודש.
המחזור קשה על אישתי בדרך כלל אז סקס מחוץ לצחום כמעט לאורך כולו (על כל סוגיו).
גם אצל אישתי זה לא מאה אחוז עיקבי, אבל יש איזה דפוס כללי.
ולגבי הפיטמות, מכיוון שזה מאורע נדיר למדי לא התאפשר לי ממש לבדוק את זה. אבל במצב הנכון אישתי יכולה לגמור מזה שאני משחק לה בחזה. זה קרה מספר פעמים בודדות אבל אפשרי.

למעלה