מחזור אחרי ניתוח

מחזור אחרי ניתוח

היי בנות עברתי את הניתוח לפני כמעט שבועיים וקיבלתי לפני 4 ימים. כבר יומיים שהמחזור חזק ומאוד לא אסטתי אני מפחדת לשים טמפון מותר?? כדאי? מירב

sheronher

New member
מוכר מאוד !

את בטוחה שזה מחזור ולא דימום של אחרי ניתוח? לי היה דימום של שבועיים מיד אחרי הניתוח (שהיה לפני חודש בדיוק - מחר) ועכשיו שוב עם דימומים ולוקחת גלולות ברצף! כך שאולי לא בטוח שזה בכלל מחזור, לא יודעת ?! בקשר לטמפון, גם אני מתה מפחד - היתה לי את אותה הדילמה. ד"א יש קשר בין קבלת מחזור בגיל צעיר לאנדומטריוזיס?????? חשבתי על זה היום, אני קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 10 ו-5 חודשים בדיוק. יש קשר??????

דימום

אחרי הניתוח היו לי הפרשות ממש לא נורא ואז ביום שישי התחיל דימום שנראה לי כמו מחזור לא רוצה להגעיל אף אחת אבל זה עם גושים אני מפחדת שטמפון לא יתן לדימום לצאת כמו שצריך למה יש דימום של שבועיים אחרי הניתוח? מה הרופא אמר? אני עדין לא לוקחת כלום יש לי תור רק ל - 22 לחודש כדי לראות מה עושים הלאה אין לי מושג אם יש קשר בין מתי מקבלים לראשונה מחזור לאנדו אפשר לעשות סקר בפורום....... אני קיבלתי לראשונה בגיל 12 אם אני זוכרת טוב :) מירב

לא חושבת

שיש קשר לקבלת מחזור בגיל צעיר. אבל בהחלט ניתן לפתוח סקר בנושא ולראות מה אצל שאר הבנות. איך את זוכרת בדיוק
יפה! אצלי זה היה בין גיל 9 ל 9.5 לא זוכרת חודש מדויק
מה שכן נראה לי שככל שיש יותר שנים מחזור כך הסיכוי שהמצב יהיה חמור גבוה יותר.

sheronher

New member
אנדו וקבלת מחזור בגיל צעיר - האם קיים קשר????

את מחזקת לי את המחשבה שיש קשר - קיבלת בגיל צעיר מאוד (יותר צעיר ממני, וחשבתי שאני השיא-9, 9 וחצי) ופולו לי נוי אמרה שבגיל 12 - צעיר גם. בואו נריץ שרשור של גיל מחזור ונראה אולי נעשה בדיקה סטטיסטית לד"R סוריאנו נגיש לו אח"F את הממצאים חחח :)

sheronher

New member
גיל מחזור

אני זוכרת בדיוק, כמו המון דברים בחיים שלי, חברות שלי אומרות לי שאני פאנטית לתאריכים, זוכרת הכל! אבל זה היה גם דיי סיוט, זה גיל לא סימפטי לחזה (בכיתה ה') וכל הבלאגן של המחזור חוצמזה גם שזה היה היום הראשון בכיתה ה' - בדיוק עברתי לבי"ס חדש וזו היתה שנה מאוד משמעותית בחיים שלי, המון שינויים והמעבר לבגרות הלא מוכרת הזו. בקיצור - אני פאנטית לתאריכים ומספרים חחחחחחחח

תאמיני לי

שאת לא צריכה לספר לי על כך
זו הייתה תקופה נוראית בלשון המעטה לא הייתי מאחלת לאף אחת

galim29

New member
החלמה מהירה../images/Emo140.gif

סביר להניח שזה דימום ולא מחזור. גם לי היה אחרי הניתוח. בכל מקרה, אני לא הייתי שמה טמפון בכלל מעתה והלאה... אבל אני תמיד התנגדתי לזה. לא הרגיש לי בריא לתקוע משהו שיעצור את הדם... חכי שיעבור עם תחבושות.... יש היום תחבושות שכמעט לא מרגישים.

למעלה