מחזור אחרי גלולות

ShirYaki

New member
מחזור אחרי גלולות

אחרי שIVF ראשון נכשל ובגדול (לא נשאבה אף ביצית בגלל שעשו לי קוסטינג), המחזור הגיע, מכאיב כהרגלו. אני אמורה להתחיל פרוטוקול קצר הפעם, כדי לא להגיע שוב למצב של קוסטינג. הבעיה היא שלפי הנחיות משרד הבריאות צריך לחכות 45 יום בין שאיבה לשאיבה ולכן אני צריכה לקחת גלולות. בהתחלה דובר על 10-14 יום גלולות אבל היום בUS חוץ מהידבקויות שנראו מחוץ לרחם ועוד כמה "ממצאים" הוחלט לתת לי חפיסה שלמה של גלולות. האם מחזור אחרי גלולות פחות כואב?

נעמי 17

New member
אמור לכאוב פחות

בגלל הדיכויי ההורמונאלי. אבל את יודעת האיש שלי תמיד אומר: "אמור" זה שם של דג.

ר ו מ י ה

New member
מממ... גם אני בטיפול האחרון

הגעתי לקוסטינג. חשוב שתדעי שגם בפרוטוקול קצר ייתכן גירוי יתר ולכן חשוב שתקבלי פחות הורמונים. לגבי המחזור - מכיוון שהגוף נמצא בדיכוי בגלל הגלולות, יש להניח כי המחזור יהיה יותר עדין ופחות כואב

ShirYaki

New member
עוד שאלה

אני מרגישה שנושא האנדו' לא מקבל מספיק התייחסות בטיפול שאני עוברת עכשיו. מעולם לא עשו לי לפרוסקופיה והאנדו אובחן אצלי רק דרך ה- US. אני רוצה לפנות למישהו לחוות דעת לגבי מצב האנדו' אצלי אבל שזה יהיה בהקשר של הטיפולים. למי ניתן לפנות? וגם האם ה- US ייתן תמונת מצב מספקת או שהוא ישלח אותי ישר ללפרוסקופיה?

ר ו מ י ה

New member
פיריון ואנדו'

רופא פריון שגם מומחה באולטראסאונד הוא פרופ' שולמן. אולטרא' לא נותן תמונה מלאה על מה שקורה בתוך האגן, אבל אם את כבר במילא בטיפולי IVF אני לא רואה את הערך המוסף שניתוח לפרוסקופיה יכול לתת.

תלוי אחרי כמה סטים

אחרי סט אחד לדעתי זה לא צריך לשנות את רמת הכאב. מקווה שלא תסבלי. מחזור אחרי כמה סטים רצופים הרבה הרבה הרבה יותר כואב. לפחות אצלי. מצטערת לשמוע על הכשלון.

ShirYaki

New member
זו רק חבילה אחת

פשוט כדי למשוך זמן עד לשאיבה כדי שלא תהיה קרובה לשאיבה הקודמת. תודה

למעלה