מחזור אוגוסט- here i come !!!!!

מחזור אוגוסט- here i come !!!!!

שתקתי ושתקתי.... אבל החודש היה באמת מבלבל. נתחיל מזה שהיתה לי הרגשה מוזרה, ושינוי בטעמים ובריחות, והתפרצויות בכי (משטויות! ספר שקראתי, תכנית בטלויזיה...). וכמובן שהמחזור איחר לי.... ואז הופיע מן דימומון קטן שנעלם אחרי יום. מה זה היה? תמהתי. אז אחרי הרבה מחשבה קניתי ערכה לבדיקת הריון (פעם ראשונה שהיה לי אומץ... מה שאומר שבאמת לא בניתי על אכזבה....). ודמיינתי לעצמי איך אני מודיעה לכן על שני פסים.... ושוב הופיע דימומון סמלי כזה.... אז ביום שבת בבוקר עשיתי את הבדיקה ו.... . . . . פס אחד.

ברוריהה

New member
היידי'לה, גם לי זה קרה ...

איחור של שבוע.... סוף שבוע של בחילות ועייפות אינסופית ... בדיקה שלילית ... ודתיים וחצי טיפות של דם, שקראתי להן מחזור כי לא ידעתי איך להגדיר את זה. ואני עדיין עם בחילות בטירוף ומרגישה ממש כמו שהרגשתי התחילת ההריון עם לוטן ... אולי לשתינו יש תקווה ? ? ?

mishmish25

New member
זה לא חייב להיות שלילי

אמא שלי רופאה והיא אמרה לי שלפעמים בתחילת הריון יש דימומים ואפילו כמו מחזור וזה לא אומר שאת לא בהריון. גיסתי הייתה בהריון ולא ידעה כי היו לה דימומים והיא חשבה שזה מחזור 3 חודשים... אז לא להתייאש ונראה לי שכדאי בדיקת דם. בכל מקרה הרבה הצלחה ואל יאוש

קובולט

New member
להיידי קצת עידוד מהרופא שלי

לפי דברי הרופא שלי הבדיקות הביתיות נכונות רק ורק במקרה של שני פסים!!!! שזה כמובן אומר הריון בהקרה של תשובה שלילית כמובן אם לא מופיע מחזור, ושני כתמי דם ביומים הם לא מחזור כדי לעשות את הבדיקה הביתית שוב אחרי שלושה ימים.... או כמו שמעיןבר אומרת זה לא נגמר עד להופעת הגברת השמנה,או במקרה שלנו כיפה אדומה... מחזיקה אצבעות ומפזרת אבקת הריון בריא!!!!

נשואה 3 3

New member
היידי../images/Emo24.gif

גם לי זה קרה ואפילו לקחתי חופש נהעבודה היום כי חשבתי שנחגוג כל השישי שבת אז למה לא גם ביום ראשון? ואז המכשפה הגיעה ביום רביעי בילבלה לי את כל החישובים המדוייקים של המחזור. בכל זאת לא הלכתי לעבודה היום. אז תני
ויאללה למרוץ חודש אוגוסט. בהצלחה.

כיפה אדומה הופיעה במלוא עוזה

אז זה סופי..... וברוריה יקירתי- אני ממש ממש שמחה לראות אותך כאן!!!!! אינשאללה נעבור את ההריון יחד!!!!!

למעלה