נאסד``ק מני, מה שציינת בהחלט לא מעודד, יש לזכור כי כשאנו באים לנתח את כיוון שיוטו של מדד הנאסד``ק כל ניתוח טכני יהיה חסר ללא בדיקה גם של ה NDX (נאסד``ק 100), ושם המצב נראה רע ביומיים האחרונים, עם כי הייתי ממתין גם למחר על-מנת לקבוע באופן החלטי יותר לגבי שני המדדים הנ``ל (פילטרים). מה שאין לגביו ספק זה שהחברה שם בפאניקה. חשבתי, ועדיין אני חושב כי ישנו סיכוי סביר כי הנאסד``ק יחזיק באיזור התמיכה, לרב תמיכות משמעותית מחזיקות לפחות לריבאונד קצר, אך קשה לי להתעלם מהאיתותים מכל כיוון כי העסק שם שביר ודובי בעוצמות חזקות מאוד. עוד נתון (שלילי) לפאזל ונקודה למחשבה מכיוון יעדיי הזמן, שימו לב: נאסד``ק עושה תחתית מאז מרץ 1999 כל 71-69 ימים (עפ``י לוח שנה) מתחתית קודמת, אם ניקח עפ``י ספירה זאת את התחתית האחרונה שהיתה ב 21 לדצמבר נגיע ליעד מסגרת זמן של 28 לפברואר עד ה 2 למרץ לתחתית הבאה. אני ממליץ לקחת צ`ארט של הנאסד``ק ולבדוק את זה. מאוד מעניין.מחזורים מדהימים קומוורס צק פוינט ברוקייד נוקיה JDSU ועוד .מחזורי ענק תוך כדי ירידות חדות לא בדיוק מעודד
בוקר טוב אליהו אני כבר חודשיים מתריע פה שהNDX הולך לחטוף יותר מהקומפוסיט ושהנסד``קיות הכבדות הולכות לרדת חזק. ואם זה לא משקבלנו אז אני צינצנת. נא לשים לב שהNDX יכול לרדת עד לקו 1800 ולדעתי יצטרך לעשות ריבאונד משם. לדעתי סביר שהNDX ימשיך למטה, הקומפוסיט יתמתן והדאו ימצא תחתית יותר סבירה מאתמול בכיוון ה10,000 (טל``ח). וכריש עדיין לא הסביר לי עם מי תהיה המלחמה הבאה אלא אם זו תחזית לעשר שנים. נכון שאני האיש שנשאל ע``י אחד בשם HUNT (איש הנפט) בטקסס במאי 73 מה יהיה אם מצרים תתקוף והשבתי את המוצר הרגיל דאז על עליונות חיל האויר אבל מאז גדלתי והחכמתי (אני חושב). ולבסוף א-ר בלינק יש ערל עם יעד כמו שלך.נאסד``ק מני, מה שציינת בהחלט לא מעודד, יש לזכור כי כשאנו באים לנתח את כיוון שיוטו של מדד הנאסד``ק כל ניתוח טכני יהיה חסר ללא בדיקה גם של ה NDX (נאסד``ק 100), ושם המצב נראה רע ביומיים האחרונים, עם כי הייתי ממתין גם למחר על-מנת לקבוע באופן החלטי יותר לגבי שני המדדים הנ``ל (פילטרים). מה שאין לגביו ספק זה שהחברה שם בפאניקה. חשבתי, ועדיין אני חושב כי ישנו סיכוי סביר כי הנאסד``ק יחזיק באיזור התמיכה, לרב תמיכות משמעותית מחזיקות לפחות לריבאונד קצר, אך קשה לי להתעלם מהאיתותים מכל כיוון כי העסק שם שביר ודובי בעוצמות חזקות מאוד. עוד נתון (שלילי) לפאזל ונקודה למחשבה מכיוון יעדיי הזמן, שימו לב: נאסד``ק עושה תחתית מאז מרץ 1999 כל 71-69 ימים (עפ``י לוח שנה) מתחתית קודמת, אם ניקח עפ``י ספירה זאת את התחתית האחרונה שהיתה ב 21 לדצמבר נגיע ליעד מסגרת זמן של 28 לפברואר עד ה 2 למרץ לתחתית הבאה. אני ממליץ לקחת צ`ארט של הנאסד``ק ולבדוק את זה. מאוד מעניין.
הנאה צרופה לקרוא את דבריך, ואת... הלינקים לערלים.בוקר טוב אליהו אני כבר חודשיים מתריע פה שהNDX הולך לחטוף יותר מהקומפוסיט ושהנסד``קיות הכבדות הולכות לרדת חזק. ואם זה לא משקבלנו אז אני צינצנת. נא לשים לב שהNDX יכול לרדת עד לקו 1800 ולדעתי יצטרך לעשות ריבאונד משם. לדעתי סביר שהNDX ימשיך למטה, הקומפוסיט יתמתן והדאו ימצא תחתית יותר סבירה מאתמול בכיוון ה10,000 (טל``ח). וכריש עדיין לא הסביר לי עם מי תהיה המלחמה הבאה אלא אם זו תחזית לעשר שנים. נכון שאני האיש שנשאל ע``י אחד בשם HUNT (איש הנפט) בטקסס במאי 73 מה יהיה אם מצרים תתקוף והשבתי את המוצר הרגיל דאז על עליונות חיל האויר אבל מאז גדלתי והחכמתי (אני חושב). ולבסוף א-ר בלינק יש ערל עם יעד כמו שלך.
יישר כח לכל התורמים!!!!!!!!כולל הדו !!הנאה צרופה לקרוא את דבריך, ואת... הלינקים לערלים.![]()
122222נאסד``ק מני, מה שציינת בהחלט לא מעודד, יש לזכור כי כשאנו באים לנתח את כיוון שיוטו של מדד הנאסד``ק כל ניתוח טכני יהיה חסר ללא בדיקה גם של ה NDX (נאסד``ק 100), ושם המצב נראה רע ביומיים האחרונים, עם כי הייתי ממתין גם למחר על-מנת לקבוע באופן החלטי יותר לגבי שני המדדים הנ``ל (פילטרים). מה שאין לגביו ספק זה שהחברה שם בפאניקה. חשבתי, ועדיין אני חושב כי ישנו סיכוי סביר כי הנאסד``ק יחזיק באיזור התמיכה, לרב תמיכות משמעותית מחזיקות לפחות לריבאונד קצר, אך קשה לי להתעלם מהאיתותים מכל כיוון כי העסק שם שביר ודובי בעוצמות חזקות מאוד. עוד נתון (שלילי) לפאזל ונקודה למחשבה מכיוון יעדיי הזמן, שימו לב: נאסד``ק עושה תחתית מאז מרץ 1999 כל 71-69 ימים (עפ``י לוח שנה) מתחתית קודמת, אם ניקח עפ``י ספירה זאת את התחתית האחרונה שהיתה ב 21 לדצמבר נגיע ליעד מסגרת זמן של 28 לפברואר עד ה 2 למרץ לתחתית הבאה. אני ממליץ לקחת צ`ארט של הנאסד``ק ולבדוק את זה. מאוד מעניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.