מחזוריום טוב, כולם!

• פותח הנושא kitte
  • פורסם בתאריך

kitte

New member
מחזוריום טוב, כולם!

כבר ארבעה חודשים שאני מכירה את משחק הפרנויה, ומנחה פרנויה בחודשיים האחרונים - באישורו הנדיב של המחשב הכל-יכול. נכון לעכשיו, סגנון המשחק אותו אני מנחה הינו "זאפ!", והייתי רוצה לעלות דרגה - בהסכמת המחשב הדגול, כמובן - ולהנחות משחקים ברמה קצת יותר גבוהה, ואני מדברת על הסגנון ה"קלאסי" והסגנון ה"נקי". המחשב גם אישר לי לבקש מכם, אזרחים, לספק בשבילי מידע (המיועד לכל סיווג בטחוני שהוא) לגבי סגנונות המשחק השונים ועוד. תודה מראש.

DDN

New member
הידד למחשב!

ברוכה הבאה לפורום. לצערי, אין לי נסיון בפראנויה, אני מקווה ששאר האזרחים יוכלו לעזור יותר. מטעמי חוסר יעילות, אני אפנה אל מרכז ההשמדה הקרוב.

Standback

New member
מחזורבוקר טוב לך, אזרח.

מהודעתך, אני מסיק את העובדות הבאות: 1) את משרתת בנאמנות את המחשב ע"י הרצת משחקי פרנויה, ושואפת רק לשרת את המחשב בצורה עוד יותר טובה ונאמנה. ציון לשבח נרשמה בתיקך האישי. 2) לא נכחת באותו כנס דגול, הלא הוא כנס חובה 13א, שהתקיים לפני כמעט בדיוק מחזורשנה. נוכחות בכנס חובה 13א הינה חובה. שתי נקודות בגידה נרשמו בתיקך האישי. בתגובה לשאלתך, אני אפנה אותך ראשית כל לאתר כנס חובה 13א, שמכיל מדריך למתחיל, חומר עזר שונה ומשונה (ב"בתוך הקומפלקס"), ושאר דברים טובים. לאתר זה שני יתרונות מובהקים: 1) הוא בעברית. 2) אני כתבתי אותו. אזרחים שאינם רואים עובדות אלו כיתרונות מתבקשים להתפקד מייד באגף תשאול ותחקור. מעבר לזה, אני יכול להמליץ על המוקדים המרכזיים של פרנויה ברשת: http://paranoia-live.net - הריכוז הגדול והמוצלח ביותר של אזרחים נאמנים ברשת. http://costik.com/paranoia - הבלוג של אלן ווארני, שאחראי על ההוצאה המחודשת של פרנויה, שמושלמת עוד יותר מקודמותיה. שני האתרים מכילים המון חומר, תיאורטי ומעשי, שיכולים מאוד לעזור לך (אני יכול להגיד שהם מאוד עזרו לי). מעבר לזה, וודאי שמת לב שיש לי עניין אישי לא-מבוטל במשחק. אני אשמח לעזור לך באופן אישי אם יש לך שאלות, בקשות, אם את רוצה שמישהו יעבור איתך על משחק שאת מתכננת, וכו'. את מוזמנת ליצור איתי קשר, הפרטים שלי נמצאים בגילדת שחקני התפקידים, ממש כאן. בהצלחה, אזרח!

JuffoWup

New member
האח למחשב!

רמיזה על כך שהוצאות הקודמות של פארנויה היו פחות ממושלמות הינה בגידה. המחשב הוא חברך.

ננסק

New member
ראשית כל, ובאופן הכרחי

כל המידע שתזדקקי לו* מופיע בספר החוקים המושלם של פארנויה (כבר בלי ה-XP). מאופן הניסוח של הודעתך, אני מסיק שאומנם את מכירה את המשחק, אבל עדיין אין לך גישה לאותו ספר מופלא, מזהיר ואלגנטי**. אני ממליץ בחום רב מאוד שתשיגי לך עותק - באמצעים חוקיים ומאושרים בשלושה עותקים, כמובן - על מנת להגביר את מידת השמחה שלך ב-34 עד 51 אחוז. זוהי אינה המלצה. * (לפי סקר עדכני של המכון לעדכון השפה המדוברת, "כל המידע" עשוי להכיל, למעשה, רק את רוב המידע. המידע הנוסף הינו מעל הסיווג הבטחוני שלך, אזרח - כל ניסיון לדעת את כל המידע הינו בגידה). ** (לפי הוראה מטעם הוועדה לזירוז ויעילות של המכון לעדכון השפה המדוברת, אין להשתמש ביותר משלוש מילות תיאור אודות כל עצם, בוט או שיבוט, אלא אם ניתן לאזרח הדובר אישור מיוחד מכך מטעם הוועדה. הוראה זו אינה תקפה על אזרחים בסיווג בטחוני סגול, אולטרא-סגול, ו-[נמחק מטעמי בטחון]).

למעלה