מחוץ לחוק

ענתר

New member
מחוץ לחוק

היום התחיל שוב, האם מתי שהוא גם מסיימים את הסידרה? מישהו מבין את ההגיון של הערוץ לשים את הסידרה לפחות בפעם השלישית באותו זמן?

ענתר

New member
שתי שאלות

1) האם יש מה לעשות? 2) איך ניתן לראות את סוף הסידרה?

יפעת777

New member
אין לי מושג כי בדרכים אחרות לא הצלחתי

אני גם לא יודעת אם הערוץ ימשיך לשדר את עונות 4-5

ענתר

New member
תודה על ההתיחסות

וכמובן שאנשי אקשן לא מגיבים על שאלות כאלו

HuGo Hell

New member
הם עושים כל מאמץ,

להגיב לגולשים בפורום. הם לא 24/7 על המחשב בשביל להגיב, יש להם דברים חשובים יותר לעשות, מספיק יפה מצידם לבוא לפה להגיב על שאלות של הגולשים.

ענתר

New member
אם לעשות סדר

1) ההודעה שלי קצת יותר מ 24 שעות כאן, למען הדיוק ארבעה ימים 2) אנחנו הלקוחות שלהם, אז אנחנו עושים להם טובה בכך שאנחנו אומרים את דעתנו, והם לא צריכים להוציא כסף על סקר 3) אם משהו מהם נכנס ועונה סביר להניח שזה חלק מתפקידו והוא מקבל שכר עבור זה (להבדיל ממך) 4) אם אתה כותב על לא להעליב את הערוץ, אז נא לנסח יותר בעדינות תגובה כמו שלך "הם לא 24/7 על המחשב בשביל להגיב, יש להם דברים חשובים יותר לעשות, מספיק יפה מצידם לבוא לפה להגיב על שאלות של הגולשים.". תשובתך יוצאת מהנחה שלי אין דברים חשובים לעשות מאשר לשאול על הערוץ, מתבטלת בפני עובדי הערוץ, ומתנשאת כלפי 5) אם הם היו עובדים בהגיון, אולי לא הייתי צריכה לחפש תשובות בפורום הזה, הייתי מקבלת מכתב תודה שאני צופה בערוץ שלהם, וגם תשובה לשאלה שלי, ותודה על העצה לא לשים את אותה תוכנית במחזוריות פעם שלישית באותה שעה (ואם תחשוב על זה, יז בעצה הגיון רב)

יפעת777

New member
../images/Emo45.gif צודקת בכל מילה

העיקר שבאים פה בטענות אל איך אני מתנסחת אבל הם מרשים לעצמם להתנסח לא יפה ובצורה מתנשאת כלפי הגולשים שהם בעצם אלה שמאפשרים קיום לערוץ ולעובדים שלהם. מה שהם בעצם עושים זה לירוק על הצלחת מהם הם אוכלים, ללא מנויי הוט שמשלמים על חבילת הבסיס לא הייתה להם היום פרנסה

למעלה