מחוסר בררה

MajoR_ToM

New member
מחוסר בררה

בגלל שכבר איזה עמוד וחצי אנחנו דנים בנושאים מפגרים כמו מלפופונים חמוצים ו``מי יותר יפה ג`ניפר לופז או ... `` ויש איזה חצי עמוד של `` כן , לא , כן ,לא `` , החלטי לפחות הודעה בנושא מטומטם שאני מבין בו משהו .... השאלה היא איך שיר כמו SCOOL`S OUT FOR SUMMER של ALCE COOPER לא הפך להימנון של תלמידים לפחות ברמה של השיר הקלאסי והמוערך יתר על המידה של פינק פלויד ( שהיא הלהקה האוהבה עלי ) ? בשיר יש שורות כגון SCOOL IS OUT FOR SUMMER SCHOOL IS OUT FOREVER SCHOLL WAS LOGGED TO PIECES מעניין .... אני חושד שבגלל שהששיר הנ``ל כל כך קיצוני החליטו הגורמים המתאימים להדחיק אותו ולהעלות את שירם של פינק על חשובנו ... אה , לא משנה .... מישהו פה אוהב בלאק סאבת` או אוזי אוסבורן ?

e-shfiyut

New member
בבי``ס תיכון אחר בחולון...

השמיעו את פינק פלויד... ואז סגרו את רדיו בי``ס... באופן תמידי (לשנה וחצי... זה הרבה...) וזה נחשב משום מה הבי``ס היותר פתוח... חבל... אצלי בבי``ס המורים בכלל יודעים איפה החדר שידור למרות שהוא ליד החדר מורים... לירן

Black Star

New member
אם כבר מדברים על רדיו בי``ס...

לא ממש הבנתי מה הקשר להודעה המקורית, אבל לא משנה... לנו היה רדיו בי``ס, הפסיק לפעול, ואז שנה שעברה הרכז החברתי החדש (והמניאק הזונה) החליט שמחזירים את הרדיו לחיים.. בהתחלה זה הלך ממש אחלה. הייתי בצוות רדיו, ובאמת שהיה מעולה. אבל אז הזונה התחיל עם כל האפליות שלו (שאין לי מושג איך הוא עושה אותם, אבל הוא עושה אותם), ניסה להוריד אנשים שהוא לא אהב מהעניין (כן, ביניהם גם אני), עשה טריקים מלוכלכים ואיכשהו בסוף הפסיקו לשדר. השנה אמורים לחדש את זה, אבל זה עדיין לא התחדש. מה כבר אפשר לצפות מבנאדם שדוחה בכל הכוח אנשים שמתים לעזור ולהיות מעורבים? ווי כמה שאני שונאת אותו.

אולי זאת דרכו להראות לך שהוא...

אוהב אותך? טוב סתאם יציאה לא מקורית ששמעתי בגיל 18. וואו עבר הרבה זמן... פוש.ע

MajoR_ToM

New member
אצלנו זה הרבה יותר גרוע

ראש מועצת התלמידים שניבחר - הוא מכיתה י והוא אידיוט הוא באמת מעצבן ומגעיל והוא ניבחר רק מפני שבכיתות י יש הרבה יותר ילדים מ יא-יב . המפגרים היתייחסו לזה כמו תחרות בין שכבות ולא היה אכפת להם שהמועמד הטוב יותר יבחר . והקשר להודעה הקודמת - הוא רוצה להפוך את הרדיו בביתספר לנטול-רוק כי הוא כנירה לא אוהב וחושב שגם האר לא אוהבים . אז כבר כמה ימים אנחנו באים לבית ספר ושומעים מריה קארי ושניה טווין . גהנום עלי האדמות

e-shfiyut

New member
אני בטוחה שזה עדיף

מהטראנסים שיש לנו כל אבל כל הפסקה.... צוות רדיו מפגר!!!

MajoR_ToM

New member
חח מצחיק

איזה אנשים מפגרים תמיד אמרתי שמורים הם גזע נחות ... זה שיר בסך הכל מה הם רוצים : `` WE JUST WANT MORE EDUCATION `` ? טימטום

למעלה