מחוננים וצבא

מצב
הנושא נעול.

ddddaaaa

New member
מחוננים וצבא

מחוננים וצבא
לנועה שלום רב, קראתי בעניין רב את מאמרך על מחוננים והצבא. רציתי לשאול אותך על מה היית ממליצה לבת שאוהבת גם מחשבים וגם מתמטיקה: על מסלול גאמא או על מסלול טכנולוגי או אחר(איזה?) בשחקים? ואיך אילו לעומת עתודה במחשבים? האם במהלך השנים יש לך עדכונים למאמר הנ"ל- אולי על עוד מסלולים שאת יכולה לפרט? תודה מראש

E s t e b a n

New member
כמה שאלות...

מחוננים וצבא
לנועה שלום רב, קראתי בעניין רב את מאמרך על מחוננים והצבא. רציתי לשאול אותך על מה היית ממליצה לבת שאוהבת גם מחשבים וגם מתמטיקה: על מסלול גאמא או על מסלול טכנולוגי או אחר(איזה?) בשחקים? ואיך אילו לעומת עתודה במחשבים? האם במהלך השנים יש לך עדכונים למאמר הנ"ל- אולי על עוד מסלולים שאת יכולה לפרט? תודה מראש
כמה שאלות...
בת כמה היא? לאיזה כיוון (מחשבים או מתמטיקה) היא נמשכת יותר? האם זה "בוער בעצמותיה"? האם היא נמשכת דווקא לשילוב בין שני אלה? האם יש לה השכלה על-תיכונית בתחומים האלה? האם כבר פנו אליה גורמי איתור כלשהם של הצבא / חמ"ן? בהצלחה בכל מקרה.

מצטרפת לאסטבן

מחוננים וצבא
מצטרפת לאסטבן
מה הרקע שלה בתחומים הללו?

ddddaaaa

New member
עונים לי בשאלות? חחח

מצטרפת לאסטבן
מה הרקע שלה בתחומים הללו?
עונים לי בשאלות? חחח
תשובות: בת 17, כיתת מחוננים, מגבירה מתימטיקה, פיזיקה, מחשבים(טכ"מ) בהצטיינות. אין השכלה אקדמאית. לא חובה לשלב בין התחומים, אך זו אפשרות. אשמח לתגובה מנועה, אסטבן וכל מי שקורא כאן .

ההמלצה שלי היא כזו

עונים לי בשאלות? חחח
תשובות: בת 17, כיתת מחוננים, מגבירה מתימטיקה, פיזיקה, מחשבים(טכ"מ) בהצטיינות. אין השכלה אקדמאית. לא חובה לשלב בין התחומים, אך זו אפשרות. אשמח לתגובה מנועה, אסטבן וכל מי שקורא כאן .
ההמלצה שלי היא כזו
קודם כל, מסלולים עם התחייבות ארוכת טווח כמו עתודה וקורס תכניתנים - לא להתקרב. אין שום סיבה לקשור את עצמך מראש לצבא ל4(!) שנים יותר ממה שאת צריכה. אני ממליצה לך קודם כל למלא את המנילה שלך בקפידה ובמקביל להתמיין לגאמא ושחקים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה