מחונן עולה ל-ג' ? עצות

מצב
הנושא נעול.

alon3232

New member
מחונן עולה ל-ג' ? עצות

מחונן עולה ל-ג' ? עצות
שלום לחברי הפורום, בני עולה לכיתה ג' ומוגדר כמחונן - לא עבר מבחנים שכן הוא קטן מדי. למד בבית ספר יסודי ופשוט שיעמם לו - לדברי המורה הוא מקביל ברמת ידיעותיו לילד בכתה ד' ולמרות שהיא ניסתה במהלך כל השנה לאתגר אותו במשימות מתקדמות - גם לה יש את המגבלות שלה. (אנחנו לא דוחפים אותו בכלל וכל מה שהוא יודע זה מסקרנות טבעית ושאלות שהוא יוזם - כך למשל הוא למד לבד מהן חזקות ושורשים במתמטיקה) לאחרונה עברנו לראש-העין ורציתי לשאול מה אתם ממליצים לי לעשות - שכן המעבר יהיה כרוך גם במעבר לבית-ספר יסודי חדש ולכן אני רוצה ל"נצל" את ההזדמנות ולבחון מסלולים. האם להמשיך בבית-ספר יסודי רגיל ? האם קיימת מסגרת מעודדת יותר באזור ראש-העין ? כיתת מחוננים ? אודה על עצותיכם והמלצותיכם.

יש איזהשהו בי"ס בראש העין

מחונן עולה ל-ג' ? עצות
שלום לחברי הפורום, בני עולה לכיתה ג' ומוגדר כמחונן - לא עבר מבחנים שכן הוא קטן מדי. למד בבית ספר יסודי ופשוט שיעמם לו - לדברי המורה הוא מקביל ברמת ידיעותיו לילד בכתה ד' ולמרות שהיא ניסתה במהלך כל השנה לאתגר אותו במשימות מתקדמות - גם לה יש את המגבלות שלה. (אנחנו לא דוחפים אותו בכלל וכל מה שהוא יודע זה מסקרנות טבעית ושאלות שהוא יוזם - כך למשל הוא למד לבד מהן חזקות ושורשים במתמטיקה) לאחרונה עברנו לראש-העין ורציתי לשאול מה אתם ממליצים לי לעשות - שכן המעבר יהיה כרוך גם במעבר לבית-ספר יסודי חדש ולכן אני רוצה ל"נצל" את ההזדמנות ולבחון מסלולים. האם להמשיך בבית-ספר יסודי רגיל ? האם קיימת מסגרת מעודדת יותר באזור ראש-העין ? כיתת מחוננים ? אודה על עצותיכם והמלצותיכם.
יש איזהשהו בי"ס בראש העין
לא ממש עם "כיתת מחוננים" אבל כן עם כיתה של "מתקדמים יותר" (משהו כמו 16 תלמידים). לא יודעת את שמו.

פולספגן

New member
מעבר לאיזור חדש והחלפת ביה"ס

מחונן עולה ל-ג' ? עצות
מעבר לאיזור חדש והחלפת ביה"ס
אז בין כה וכה יחליף חברים, אז ניתן להקפיץ אותו כיתה בקלות, ללא כל חששות.

sapirlif

New member
כיתת מחוננים

מחונן עולה ל-ג' ? עצות
כיתת מחוננים
בראש העין אין כיתת מחוננים ותלמידי ראש העין שרוצים להצטרף לכיתת מחוננים באים לכיתת המחוננים בפ"ת, יש הסעות והתלמידים המחוננים מראש העין מהווים חלק רציני מהכיתה אבל הכיתה מתחילה רק מכיתה ד' וזה שיקול שלכם האם להקפיץ או לחכות שנה. מקווה שעזרתי, ספיר

alon3232

New member
תודה ספיר

כיתת מחוננים
בראש העין אין כיתת מחוננים ותלמידי ראש העין שרוצים להצטרף לכיתת מחוננים באים לכיתת המחוננים בפ"ת, יש הסעות והתלמידים המחוננים מראש העין מהווים חלק רציני מהכיתה אבל הכיתה מתחילה רק מכיתה ד' וזה שיקול שלכם האם להקפיץ או לחכות שנה. מקווה שעזרתי, ספיר
תודה ספיר
באיזה בית ספר בפ"ת מתקיימת הכתה הנ"ל ?

sapirlif

New member
אין בעד מה:)

תודה ספיר
באיזה בית ספר בפ"ת מתקיימת הכתה הנ"ל ?
אין בעד מה:)
אני ממליצה בחום על עין גנים ורשיש!! עוד לא הגעתי לאחד העם אבל אחותי הגדולה למדה שם ואני יכולה להעיד על כל אחד מבתי הספר שהם שואפים למקסימום מכל אחד מבחינה לימודית וחברתית ,אבל לא לוחצים על התלמיד להשקיע מעבר ליכולתו

מצב
הנושא נעול.
למעלה