מחול

SpacemanSpiff

New member
מחול

שלום, אני בן 17 וחצי והייתי רוצה ללמוד לרקוד. אני תוהה אם אני לא מתחיל מאוחר מדי. האם אוכל להשלים את פער השנים? עד כמה זה אקוטי? אני מתעניין בסגנון מודרני.

Only Dance

New member
הכל תלוי במאמץ שלך,

ברצון וגם די נתונים שבורכת בהם, יכול להיות שהגוף שלך יאפשר לך לסגור את הפער הזה אם עבודה והשקעה מרובה ויכול להיות שלא. אם תיקחי אינטנסיבי שיעורים באופן קבוע, שלוש ארבע פעמים בשבוע כן אתה תתחזק מאוד ותוכל להשלים את הפער לדעתי. קאטי

SpacemanSpiff

New member
היכן ללמוד מודרני בכפר סבא?

תודה על התגובה. אני גר בכפר סבא. תהיתי אם את או מישהו אחר מכיר, היכן המקום הטוב ביותר להתחיל ללמוד מודרני (מעדיף שהטווח גילאים יהיה שפוי לא בהרבה קטנים ממני, גדולים זה בחלה ^ ^ ) בברכה, ארז

gray star

New member
הנה:

בסטודיו של שולמית סקיבא יש בימי חמישי בין שמונה וחצי לרבע לעשר בערב שילוב בין ג'אז למודרני. http://www.sksdance.com/weekly.asp בצעדים יש שעה וחצי בשבוע מודרני למבוגרים, צריך לברר מתי כי זה לא מצויין במערכת. http://www.zeadim-danceschool.co.il/ דנס גלרי מחול מודרני, בלט קאלסי, ג'אז, פלמנקו, שיעורי פלדנקרייז הגבלת גיל: מגיל טרום- חובה עד מבוגרים טלפון: 09-7673832 כתובת: הגליל 40 עיר: כפר סבא סטודיו D לימוד ג'אז מודרני וקלסי, סלסה, מחזות זמר, עבודה יצירתית ואומנותית עם אביזרים ,הופעות לאורך השנה לכל קבוצות הגילאים וסדנאות עם אמנים אורחים הגבלת גיל: הגיל הרך, ילדים, נוער וצעירים טלפון: 052-5126512 כתובת: זאב גלר 5 עיר: כפר סבא

SpacemanSpiff

New member
מרסי

ארג, התגובה המוקדמת נלחצה בטעות. תודה רבה לך! D: אשמח מאוד אם תוכלי (או אדם אחר) להמליץ לי על סטודיו ספציפי. בברכה, והמון תודה ארז ;)

SpacemanSpiff

New member
פעם שלישית גלידה :p

שכחתי לציין שהשאיפה הוא שלמקום יהיה מספר שיעורים בשבוע שאוכל לקחת. על מנת להשתפר. the more the merrier שוב תודה!

דנה 211086

New member
אפשר להתחיל לרקוד בכל גיל

לריקוד אין גיל, אף פעם לא מאוחר להתחיל לרקוד. תוכל להשלים את פער השנים, אבל קח בחשבון שזה יקח זמן כי צריך להתחיל מהבסיס.

שמע....

אם עידו תדמור התחיל בגיל 17.. ותראה מה יצא ממנו (במובן החיובי כמובן!!) אז בטח שכן!

מזדהה. D:

אני כ"כ מבינה אותך בגלל שגם אני (אולי אני בת 14 אבל אין לך מושג כמה זה קשה להשלים את הפער!!) אני האמת שתמיד אהבתי לרקוד אבל לא למדתי קלאסי, ובאמת שקלאסי זה רוב העיניין שצריך להשלים. יכול להיות שיהיה לך יותר קל משלי כי אומרים שלבנים זה יותר קל אבל זה עדיין הולך להיות קשה ואם אתה רוצה להתחיל להשלים את כול השנים (שזה איזה 10 שנים) אתה צריך לתת את כולך לזה ולאהוב את זה באמת כי אחרת .. לא בטוח שתצליח.. כי להיות מוכשר או עם תשוקה זה לא מספיק, לא ממזמן הלכתי להבחן למגמה בבית ספר שלי (בית ספר לאומניות) ואמרו לי שם שהם רואים שיש לי את התשוקה והאהבה אבל אני חייבת לעבוד יותר על תכניקה (בלט) טוב סליחה שאני חופרת לך XD

למעלה