מחול הפיגיונות

orly buba

New member
מחול הפיגיונות

נכון שזה סרט סיני אבל הוא סרט מדהים ורציתי להמליץ עליו בחום! אורלי

ספרי מה מדהים בו?

לי אישית נמאס מסרטים מגה-אסטטיים עם תכן רדוד או קלישאי.

IirionClaus

New member
למרבה הצער אני נאלץ לא להסכים

מאוד נהניתי מנמר דרקון, וגיבור נמצא אצלי ברשימת הסרטים הטובים ביותר, אבל "מחול הפגיונות" היה עבורי סרט מאכזב. בסרט משולבים קטעי אומנות לחימה "כמיטב המסורת", אבל הם רובם מאכזבים, מלבד שני סצינות (סצינת הריקוד, שהייתה מצויינת לפי דעתי, וסצינת שדה הבמבוק, שהייתה מאוד מקורית ומעניינת). הרגשתי שהתבססו יותר מדי על אפקטים ממוחשבים בבניית קטעי אומנות הלחימה (כל הקטע עם הפגיונות המעופפים, וכו'). כמו כן, העלילה הייתה מגוחכת לחלוטין, עם כל מיני תפניות שהמילה המתאימה ביותר עבורן היא- מטופשות.

orly buba

New member
זה נכון העלילה היתה קצת לא ברורה

וניסתה להכיל יותר מידי רעיונות, נראה היה כאילו יש פה השפעה "טרנטינואית" ( טרנטינו). אבל המראות היו מדהימים והשחקנים שחקו מצוין לדעתי. לגבי האפקטים, בגיבור היו לא פחות אפקטים ממוחשבים סטייל מטריקס אבל הסרט לדעתי היה בסכה משובח ושווה צפייה. החיבור של ג'אן יימו לטבע הודגש היטב במראות המדהימים שהוצגו בסרט. אבל אין ספק גם שנעשה נסיון להגיע לכמה שיותר קהל, וזה נעשה על ידי השילוב של סיפור אהבה טרגי עם אומנות לחימה, שהאשה לא תסבול בשעה שהגבר מתענג על האומנות לחימה, רעיון חכם סך הכל לא? שבת שלום לכולם אורלי בובה

Jillian

New member
ראיתי את הסרט

הצילום והאפקטים אכן מרשימים... אבל ניראה לי שהסיפור יותר מידי נמרח... לא?

lgmtk

New member
נצל"ש ../images/Emo41.gif הממ יש לי 2 שאלות...

1- למילה Leader, האם בשבילה זה 推進者 או 主謀者 או 引率者 או שאפשר גם קאנג'י יחיד, ולא 3 קאנג'ים? 2- אם כן ואם לא, מישהו יכול להביא לי תמונה של הקאנג'י/ם המדויק/ים של Leader? 有り難うございます ^_^

Ryuusuke

New member
יש קאנג'י אחד, הרי.

将 Onyomi: ショウ, ソウ Kunyomi: まさ.に, はた, まさ, ひきい.る, もって, T1, かつ, かつり, すすむ, たか, ゆき English: leader, commander, general, admiral, or, and again, soon, from now on, just about

למעלה