מחוכים

Taltalon269

New member
מחוכים

שלום לכולם בחיפושי אחר מידע הגעתי לפורום המקסים שלכם ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הרצתי חיפוש בנושא אך לא מצאתי מענה אני עומדת להתחתן והתחלתי את סבב החיפושים אחר השמלה, בהיותי כלה לא קלה ( מידה 40-42) חשוב לי מאד למצוא שמלה שתחמיא לי באזור הבטן, תטשטש ותצר מדדתי אצל מעצבת שמלות מקסימות שהיה בהן מחטב (בדיעבד הבנתי שזה נקרא מחוך רך) שעשה את העבודה בצורה מדהימה, לא נראה עבה ומגשם ואפילו אפשר לי לנשום ולנוע בחופשיות :) הבעיה שהטווח מחירים הוא מעל התקציב שלי, ונאמר לי שרק בוגרות שנקר יודעות להכין את אותו מחוך רך אי לכך אודה לכם אם תוכלו להסביר לי מה בעצם ההבדל בין מחוך רך וקשה (בתחושה כבר ברור לי) והאם כל תופרת תדע להכינו? ובמידה ולא, האם תוכלו להמליץ לי (במסרים?) על תופרת טובה? תודה

יש מעצבות/תופרות של שמלות כלה

בטווח מחירים אדיר. אני מניחה שכל תופרת תקח מראש יותר בגין שמלת כלה, ושבמקביל תוכלי למצוא בטווח המחירים שלך. בפורום חתונות ייתכן שגם יוכלו לעזור, וציון טווח המחירים בו את מחפשת גם עשוי לעזור.. בהצלחה!

ההבדל בין מחוך רך למחוך "עציץ"נוקשה כמו ..

הוא בהרכב החומרים שמהם המחוך בנוי .מעבר לבד החיצוני ולבטנה יש חומרים מקשים בעוביים וברמות שונות ועצמות . בלי שום קשר לבוגרות שנקר (במקרה אני למדתי בשנקר קורס עיצוב בגדי כלה וערב ) בתפירת שמלת כלה הבעיתיות היא שלא כל "תופרת" יודעת לתפור שמלות כלה כי דרושה מקצועיות וניסיון בתחום . מזמינה אותך להתרשם מכלות אתר שלי www.ettyjacobson.comו הרבה

innocence

New member
הלינק בקישור שלך לא נכון.

הלינק בחתימה לעומת זאת, עובד מצוין:)

שש שבע

New member
למה ? מה בשנקר המציאו את המחוך הרך?

? עוד חינטרוש של מישהו...

רות מלר

New member
לפני שאת מודדת שוב שימלה

לכי וקני מחטב יש פריט לבוש כזה באופן כללי אני ממליצה לך על מחט שמגיע עד למתחת לחזיה כך שתרכשי לחוד גם חזיה טובה בעצם לא- תרכשי לך חזיה מצויינת ועם שני פרטי הלבוש האלו תמדדי את השימלה הבאה

למעלה