מחוך

michal18

New member
מחוך

כבר שנה שלמה אני מפנטזת על מחוך, אחד כזה יפה, ייצוגי, שאפשר ללכת עם ג'קט ולתת לו לבלוט. לא מוצאת בשום מקום משהו נורמלי. אני מחיפה, אבל יוצא לי להיוות במרכז. הטווח מחירים שלי הוא עד 300 ש"ח אבל כמובן שאם אני אמצא מחוך ב150 ש"ח אני אהייה המאושרת באדם

DREAM111

New member
מיכל

האמת אין לי מושג. אולי פשוט שתופרת תעשה את זה

madam pompadour

New member
ביום שאת מוצאת מחוך כזה...../images/Emo92.gif

נא ליידע את המאדאם. אני כבר אדאג לייבא אותו. בינתיים, רוב המחוכים שראיתי עולים 300 ליש"ט. יחי ההבדל...

RotemDan

New member
רעיון-

תלוי איזה סגנון המחוך שאת רוצה. אני עשיתי חולצה דמוית מחוך- קניתי חולצה שחורה עם מחשוף עמוק ותחרה מסביב למחשוף, פתחתי אותה בגב, ותפרתי לכל האורך לולאות מסאטן. הוספתי סרט מסאטן- והרי מחוך לתפארת. את לא תמצאי בשומקום מחוך בפחות מ1000 שקל. הכי פשוט- לעשות. גם תופרת, אגב, מי שכבר יודעת לעשות מחוך, תיקח הרבה כסף.

שרקייה

New member
אחרי שדרים העמידה אותי בפינה ../images/Emo7.gif

על המידות של הדוגמנית שחיפשנו,,, ומצאנו... והיא היתה מקסימה, משגעת והיה עונג גדול להכיר אותה. אז, אני אמשיך לעשות פרסומת לאמשלי... כל מחוך שאתן צריכות, בכל גודל, במחיר סביר ובהתאמה אישית לכן!!! לילי פרס 543163 - 053 הסטודיו בתל אביב וצריך לקבוע פגישה. אולי, פעם כשאני אפסיק להיות כל כך יפה ואהייה יותר חכמה, אני אלמד איך מכניסים תמונות לפורום ואז תראו על מה אני מדברת. עד אז - נסו ותהנו. יום מרגש שיהייה לכן, גליה

למעלה