מחוייבות אישית.

שגיא 1991

New member
לא

אבל במקום זה ההורים שלי עשו לי שלוש אחיות.

nse

New member
טוב..

נוער מכבי. לא שיש הרבה אפשרויות,אני וילדודס לא מסתדרים.

GaluP

New member
עדיין לא נקבע.

חילקו לנו את החוברות וכבר החזרתי את הטופס. בעדיפות ראשונה ביקשתי פרח לניצול, מקווה שאשובץ בזה.

Double U

New member
נרשמתי למד"א בעדיפות ראשונה

אבל לא בטוח שישבצו אותי בסופו של דבר לזה (אבל אני רוצה להתנדב שם בכל מקרה). כעדיפות שנייה בחרתי בפרויקט של משתתף בו שהוא מועדון מוסיקה עירוני שנועד לרכז את כל פעילות המוסיקה לנוער בעיר בכל תחום אפשרי. אני בקבוצת מובילי המועדון שאחרים לארגן אירועים בנושא מוסיקה. עברנו (הקבוצה ואני) הכשרה קצרה בסוף שנה שעברה ועכשיו אנחנו בשלבי פתיחה
כעדיפות שלישית רשמתי את מועצת הנוער העירונית של כפר סבא שזה גוף מטעם העירייה שנועד לייצג את בני הנוער בעיר, והוא מורכב כמובן מבני נוער. המועצה פועלת במישורים של הגנה על זכויות הנוער ועד לארגון אירועים לקהל הנוער בעיר (האירוע האחרון כלל הופעה של בית הבובות בכיכר העיר, והכל הנוער אירגן!!!). בקיצור, רק אחד משלושת הדברים האלה יהיה המחויבות האישית שלי אבל אני אמשיך להתנדב לפחות במועדון המוסיקה ובמועצת הנוער

noyy

New member
../images/Emo28.gifחונכת קבוצה של בין 2-4 ילדים

במסגרת התנועה בנוער העובד והלומד. עוד מעט מתחילה ובטח יהיה נחמד לא הייתי מתנגדת גם למד"א..

עונהה

בעצם עוד לט התחלנו במחוייבות.... אז חלק מהשעות יורדות לי במועצת נוער, אבל כנראה את שאר השעות אני יעשה בגן של ילדים ממשפחות הרוסות, היום חשיפה אמלנו עוד 4 ימים ואז נדע את כל האפשרויות אבל בכל מקרה אני רוצה משהו עם ילדים
וגמאני כמו כולכם, חושבת שמחוייבות אישית זה דבר מאוד חשוב אז בהצלחה לכולנו!

FartherAway

New member
חונכוּת ../images/Emo9.gif

שנה שעברה חנכתי לפרוייקט אומ"ץ (מחויבות אישית של כיתה ט'
לאלה שלא יודעים) והשנה אני מרכז את הפרוייקט
*משמע = אחראי על החונכים To Be ועוזר להם בחניכה.*

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

אממ עוד לא הגעתי להחלטה... כי יש בב"ש מקום שקוראים לו "הפוך על הפוך" ששם זה מן נוער עוזר לנוער. אבל המורה צריכה לדבר עם האחראית שם. מה שהיא לא עשתה... אבל אני מתנדבת ב"ליצנוער" והשנה אנחנו הולכים להתנדב בבית חולים עם ילדים ואנחנו יכולים לעשות את גם בתור מחוייבות אישית... אז אני צריכה לדבר עם המורה

לית'יווום../images/Emo203.gif

אני מתנדבת באירגון לתת(וכמה בדיחות "את נותנת???" שמעתי
)... אנחנו מנקים שם רהיטים ומסדרים ואז אנשים שאין להם באים וקונים, הכל עולה מ1-100 ש"ח כדי שהם ירגישו שבכל זאת הם משלמים ושלא מרחמים עליהם....אבל עוד מעט אני אהייה חצי בזה וחצי באירגון שמחלק אוכל..בכללי זה נחמד, קצת משעמם אבל לא נורא.

למעלה