מחוייבות אישית.

ira87

New member
../images/Emo32.gifדרושים חבר'ה מסורים

כלבים וחתולים מקסימים באגודת צער בעלי חיים חיפה. בואו להכיר את עשרות הכלבים והחתולים המשוועים לבית חם ומשפחה אוהבת ויד מלטפת בצער בעלי חיים חיפה. אני בטוחה שבדרכם המיוחדת של כל אחד, יעניקו לכם בתמורה לבית חם המון אהבה ונאמנות. בנוסף, אנחנו תמיד זקוקים לחבר'ה מסורים ורציניים שיגיעו לאגודה בזמנם הפנוי ויעזרו לצוות העובדים הקטן ולשאר המתנדבים, להמשיך בעבודת הקודש של האגודה הזו. אנחנו נשמח לכל עזרה מחבר'ה רציניים שיוכלו לבוא בשעות הפעילות להתנדב. אנחנו ארגון מתנדבים שמפעיל בית מחסה לכ-300 כלבים, חתולים ולפעמים אחרים... מידע נוסף ומעמיק יותר ניתן למצוא באתר האגודה. גיל ההתנדבות המינימלי הוא 16. רוב התחומים שבהם דרושה התנדבות הם נקיון של המכלאות ושל של שטח האגודה, עבודות תחזוקה שונות באגודה עצמה (בלעדיהן האגודה לא תוכל לתפקד),טיולים ארוכים עם הכלבים כדי שיוכלו להוציא אנרגיה, האכלה של הכלבים והחתולים, טיפול בגורים הקטנים ועוד. המקום יחסית קטן ולכן אנחנו מנסים להעניק לכל כלב יחס אישי, ויש כלבים שהופכים להיות כבר חלק מהמקום ולחברים הכי טובים של המתנדבים. האגודה נמצאת בדרך "משה דיין" במפרץ חיפה ליד בית הספר הטכני של חיל האוויר. בנוסף לכך ניתן ליצור קשר במספר דרכים דרך אתר האגודה. שעות הפעילות הן: ראשון עד חמישי- 8:00-15:00 שישי ושבת- 8:00-13:00 הטלפון של האגודה הוא: 04-8729696 הכלבים והחתולים יגידו לכם תודה ענקית על הטיפול והאהבה שתעניקו להם...

mad artichoke

New member
האמת שלא נרשמתי לשום מקום

כי לא הגעתי ביום שבו הייתי צריכה לעשות את זה, ולא התקשרו אליי או כלום. למרות שתיכננתי לבצע את המחוייבות האישית שלי בספרייה העירונית. נו טוב, נראה איפה שמו אותי ^^

אוקיי,

אז אני מדריכה בצופים. אני מדריכה כיתות ה',שנה ראשונה. האמת חשבתי לעשות מחויבות אישית בלי קשר לצופים. אבל הצופים לוקחים לי המון זמן מהשבוע ולהכניס מחויבות אישית לכל העומס..קצת קשה. האמת אני רואה בזה חוויה, אם לא היה לי עומס הייתי בשמחה הולכת לעשות מחויבות אישית(במעון).

האמת,שעדיין לא דיברו איתנו על זה...

אני רוצה להיות או במשמר אזרחי או במרכז קליטה...

האמ,

אצלנו זה לא ביודק מחוייבות אישית. זה הולך ככה: ביום חמישי היה לנו יריד התנדבויות, הציגו לנו שם המון פרוייקטים ועמותות להתנדב שם (מד"א, משטרה, מכבי אש, משמר אזרחי, צוות סיעודי בבית חולים, חונכות אישית, קשר עם קשישים...) ואז אנחנו בוחרים משהו (לא מתוך מחוייבות, התנדבות לגמרי.). אז אני וחברה שלי רוצות לנסות מועדונית לילדים מפגרים, אבל אני ממש מפחדת שלא יהיה לי נוח שם, אז נרשמתי גם לפרוייקט שאני כבר בונה עליו כמה זמן של חונכות לילדים עם בעיות בבית הספר או בעיות בבית וכאלה.

mishmishonet

New member
אצלנו זה קצת שונה..

מינימום השעות הוא נמוך יחסית, כי בית ספר שגוזל לך את החים הפרטיים לא יכול לדרוש ממך לעשות עוד, מה גם שכל אחד בבית הספר גר בעיר אחרת, אז קשה לרכז את זה. בכ"א, אני מתנדבת בספארי כבר כמה שנים בכל פסח וקיץ, אז זה נחשב לי.:)

Snow fairy

New member
מכבי צעיר../images/Emo9.gif

מדריכה ח'
[כן, אני יודעת שזה קצת מוזר שישיסטית שמדריכה ח', אבל אני מדריכה בסניף מודיעין, שזה סניף חדש, ואני במקור בכלל מסניף מכבים. אוף, סיפור ארוך:X]

ייעוץ לעמיתים

פרוייקט תל אביבי לכיתות ט', אבל אצלנו בבצפר קימבנו ומי שרוצה מכיתות י' עושה את זה כמחוייבות אישית.

P-:

איפה אתם עושים את המחוייבות אישית שלכם? מגמת מוסיקה מה אתם עושים שם? מגמת מוסיקה (אצלינו בצבפר כל משבמגמת מוסיקה ותאטרון לא חייבים לעשות מחויבות אישית)

linkintrance

New member
אני=)

בחרתי עדיפות ראשונה במד"א(יפתחו לנו קורס נפרד לבי"ס שלנו בחנוכה..) ועד אז אני אמורה לעשות מחויבות אישית אחרת אז בחרתי מחויבות ברמב"ם..ואם אני אכשל בבחינות של סוף הקורבס אני גם צריכה להמשיך ברמב"ם.. ואם לא יהיה מקום ברמב"ם אז אני הולכת לגן הילד בחיפה))

אני

מדריכה ביחד עם חברות שלי מהסניף במועדונית-שזה ההגשמה שלנו בסניף וזה גם נחשב כמחוינות אישית..:) וכנראה אני גם יבוא ביחד עם חברה שלי לשמור על ילד קטן שההורים שלו נפצעו בתאונת דרכים והאבא נהיה צמח.... אז האמא שם צריכה עזרה..וזה סיפור ממש עצוב מה שקרה להם...=[[[

למעלה