מחויבות חברתית

LuLiLoPiLaTo1

New member
מחויבות חברתית

היי לכולם
אני בכיתה י' ואני צריכה לבחור תחום כלשהוא להתנדב אליו כחלק ממחוייבות חברתית. אני שוקלת ללכת כנראה לוטרינרית לעזור אולי למועדניות בעיר.. בקיצור יש המון אפשרויות ואני לא יכולה לפרט לכם את כולן אבל רציתי לבקש ממישהו שכבר היה בזה להציע לי למה כדאי דווקא תחום מסויים אחד (אני אשמח לשמוע דעות של כל מיני כדיי שאני אחליט את מה שמתאים ביותר בשבילי) אני אשמח אם תוכלו לפרט למה הנושא שבחרתם בו מעניין/כיפי/משעמם ... וכ'ו.. בעצם את כל מה שיש לכם לספר על אותו התחום. תודה מראש אני

icודליה

New member
הההמממ

קודם כל ברוכה הבאה.. אני לא ממש יודעת מה זה אומר "מחויבות חברתית" מהן האפשרויות? אני הייתי הולכת לוטרינרית..

LuLiLoPiLaTo1

New member
חחח יש כל כך הרבה אפשרויות....

קודם כל תודה
כבר כתבתי פה פעם אבל בכל זאת אני מקווה שייצא לי מעכשיו לכתוב פה קצת יותר
מחוייבות חברתית- אצלנו בעיר זה לכיתות י' זה איזהשהוא תחום שבו אתה מתנדב בכדיי לעזור לקהילה. יש המוןן אפשרויות בגלל זה ביקשתי אם יכולים להגיב לי אנשים שכבר עברו את זה ויכולים פחות או יותר להמליץ או לפחות לספר קצת על התחום שהם בחרו בו... בקצרה אלו הם הנושאים העיקריים אותם ניתן לבחור:(אחרי שנים של חיפושים פיוו
) - פעילות עם ילדים -חונכות(זה כולל עזרה לעולים חדשים עזרה בצהרוניות וגם לילדים עם פיגור שכלי...) -פעילות עם מבוגרים(שזה לעזור לאנשים קשישים) -sos למען החיות,וטרינרית ועוד איזהשהיא עזרה ב"יד לבנים" בעירנו שיש שם חדר כלשהוא על ההיסטוריה וזה ..אז לעזור שם.. סה"כ זה גם כולל מד"א אבל זה קורס שהיינו צריכים לקחת מתחילת החופש(_מה שלא עשיתי כיוון שהחלטתי לבחור בתחומים אחרים).

Snow Yte

New member
אממ.... מד"א../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני ב-י'... וגם לנו יש את המחויבות אישית... אני הולכת למד"א... זה מאוד נחמד שם... למרות שהקורס קשה קצת וצריך להשקיע די הרבה... אבל לא בטוח שאפשר עוד להצטרף... בכל מקרה... תבחרי את הדבר שאת חושבת שהכי תהני בו...
ובהצלחה

zvozda4ka

New member
אה....

למה שלא תדריכי? זה גם נקרא מחויבות חברתית....בטבעון...

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח להדריך לא ממש מתאים לי

למרות שהייתי בתנועת נוער.. אני רוצה משהו אחר יש עוד עצות? ותודה על התגובות בינתיים

icודליה

New member
כן..

זה ממש נשמע מעניין, אבל ראיתי את העלון הכחול ההוא אחרי סיום מועד ההרשמה..

cv blond

New member
למזלי..../images/Emo103.gif

בביצפר
שלי אין
את המחוייבות הזאת כי לנו בכיתה י' אין עדיין מגמות
אז שמים לנו ב י' מלא
מקצועות בשביל שנדע באיזה מגמות לבחור...
אני במקומך הייתי לוקחת וטרינריות
מה שלא אמרת..
או שפשוט תחשבי נגיד כחוג
מה הכי היית רוצה כחוג
לעשות מהרשימה שיש לך שמה
,שאת יודעת שזה לא ישעמם אותך!

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח זה לא מגמות אולי לא הבנת:

מגמה זה דבר אחד מחוייבות אישית זה משהו אחר זה משהו שאתה מתנדב בו
תודה על התגובה

cv blond

New member
אני יודעת...

אבל בגלל שלנו
ב י' יש יותר מדי לחץ בלימודים
אז אין לנו את המיחוייבות
הזאת!בקיצר

Snow Yte

New member
פאק.. אבל איך../images/Emo35.gif

לפי מה שהסבירו לנו זה מהשנה נכנס גם לתעודת בגרות...

א ב י ג ל

New member
גם לי השנה יש מחוייבות אישית../images/Emo26.gif

אני בחרתי לעשות אותה או בצופי אש(שזה מכבי אש) או במשמר אזרחי. הבחירה הראשונה שלי היא צופי אש והבחירה השנייה משמר אזרחי רציתי מד"א אבל לא התקשרו אליי בחופש כדי שאני אבוא לקורס אז לא התקבלתי
אבל לא נורא...בסך הכל שנה.. זה יעבור מהר... אז מה בסוף בחרת לא הבנתי?!

למעלה