מחויבות אישית

vitman

New member
מחויבות אישית

שלום חברים !! בשבועות האחרונים , בעיקר עקב הכנות מרובות , ושעות עבודה מטורפות , לא יצא לי לכתוב הרבה . הפרגון שקבלתי מכמה חברים בפורום הזה דחף אותי קדימה ועזר לי לקדם הרבה דברים שהיו תקועים המון זמן . הבלוג שאני כותב עזר לי לשחרר הרבה קיטור שהיה בתוכי , ועזר לי להיות יעיל יותר במה שאני עושה .ברור שבלי קהל ובלי התגובות שלכם זה לא היה עובד . מחר תהיה הופעת הבכורה שלי בבארבי , התחלה של עוד סיבוב של הופעות , ובגלל שבהופעות אני שוכח הרבה דברים , מילים , אקורדים , ולהגיד תודה , אז רציתי פשוט להגיד לכם תודה . אז תודה . וימים יותר שמחים . וגם עדכנתי . קובי .

שיהיה לך ../images/Emo50.gif היום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ההופעת בכורה, לא
מצטערת שאני לא אוכל להיות שם... קראו לי בדחיפות לקייטרינג...
שיהיה לך הכי כיף ומוצלח בעולם!
! ומבטיחה לבוא להופעה הבאה
הדר

איה@

New member
קובי - שבור רגל../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

מחמם את הלב לדעת - שהיה לנו חלק קטנטן - בדחיפה קדימה שלך. השבוע - אתה מככב - בעמוד הקהילה - כחבר מומלץ. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק - להערב. ואולי גם אהיה בין אלו שימחאו לך כפיים שם במקום
ושהימים הטובים - יהיו כבר כאן!
איה.

incognito_s

New member
גם אני הייתי בהופעה של קובי ויטמן

נו... טוב זה לא חוכמה
היה עצום !!! בהופעה הבאה, כולם באים!!! נכון, איה ?

genotip

New member
אני פיספסתי ../images/Emo4.gif

מבטיח להיות בהופעה הבאה....

vitman

New member
תודדדדדדדדדדה !!!!

רציתי להגיד שאתם מאוד מאוד מאוד נחמדים . כשנעמי שמר כתבה על אנשים טובים באמצע הדרך , היא בדיוק גלשה בפורום יומנים אישיים . רוצים לדעת איך היה אתמול ?? אתם מוזמנים . שבת שלום , וימים יותר שמחים , קובי .

Mika מיקה

New member
אז מתי ההופעה הבאה ??

נראה שפיספסתי כאן משהו טוב. כבר נכנסת לאתר לחקור קצת על הקובי הזה
שיהיה בהצלחה בכל מקרה ! מיקה

למעלה