מחוזות ילדותי

shellyland

New member
לא צריך לשלם הון

צריך רק ללכת לאורך העקבות הגדולים על המדרכה לחנות של אליק בסמטה בין רח' יפו לקולנוע עדן ז"ל, לקוות שתגיעי בחמש דקות ביום שהחנות ממש פתוחה, לרדת בזהירות במדרגות התלולות ולהכנס לגן עדן של סנדלים תנ"כיות ומוקסינים.

ST

New member
שלי, ../images/Emo29.gif

הסברים איך להגיע לשם (וגם איך להגיע אלייך, אבל את זה נעשה כבר בטלפון), ומהר... את כל ירושלים אני הופכת כדי למצוא סנדלים לאמא שלי. זאת נשמעת חנות לעניין...

zimes

New member
תודה.

הטקסט יעבור למתורגמן. אני, ד"א, מצאתי כאלה-מין-בערך-די-תנכיות (עור דק מדי, צבע לא מדויק מספיק) ב"נעלי הקיבוצים" ברמת ישי. (זו החנות בה ניתן לקנות גם, שימו לב! פלדיום) תענוג, אבל בשנה הבאה כבר צריך חדש. סנדלים מתבלים מהר כשזה זוג הנעליים היחיד שאתה נועל: חורף וקיץ (גם אם במרבית הזמן אתה יחף)

ST

New member
../images/Emo32.gif

ניסית "שורש"? אמנם זה בכלל לא אותו סגנון, אבל הן מחזיקות די הרבה זמן (ואם לא - יש עליהן אחריות, לפחות לשנתיים). אלו הסנדלים שהחזיקו לי הכי הרבה זמן (ואני הולכת איתן כל יום, כל השנה...)

zimes

New member
../images/Emo32.gif עצבני. ניסיתי

הזוג הקודם החזיק מעל ל 10 שנים. הזוג הנוכחי - נראה. אבל זה לא אותודבר. את לא יודעת שלאשה יש בארון הנעליים המון זוגות, לכל מיני מטרות? אז לי יש 3 זוגות סנדלים: תנכיים (הכי נוח, ועושה רעש עם האבזם בהליכה), שורש (לטיולים אבל לא רק - זה החדש, עם האבזם, שנראה כמו חבישה לנקע...), וחגיגיים. כל שאר הנעליים שלי לא בשימוש, ונמסרות לאיטן ...

גנגי

New member
לא נעים לי לקלקל לכם את האידיליה

אבל כאן בבוסטון נעלי נאות (מייד אין יזראל, כמובן!) נחשבים למבוקשים מאוד, ויש כאן המון חנויות של נאות (האמריקנים מאוד יצירתיים בעניין שמות חנויות - פרט לחנויות של מותגים, כמו גאפ ומקדונלדס וכאלה, לחנויות יש שמות כמו "בגדים" או "כלי בית" או "נעליים" או "נעלי נאות", במקרה הזה...כך שלא ממש קשה לזהות. ובקרוב אספר למעוניינים גם על הרפתקאותיי בחנויות ללא-שמות...). ושלא תגידו שלא אמרתי לכם שהאופנה כאן מפגרת אחרי הארץ בעשר שנים לפחות... תנכיים ומכנסיים קצרים נחשבים כאן לשיא החידוש.
מה אגיד... אמריקה!
שבועיים חיכיתי עד שחיברו אותי לאינטרנט!!! שבועיים!!!

TalReshef

New member
באמת תודה

קודם כל הפכתם אותי לחטיאר ("מה, נעלת סנדלי "נאות"? חשבתי שזה הרבה יותר מאוחר..."), אז באמת תודה. וחוץ מזה שלחתם אותי להתגלגל בעפר ולנקוט בכל מיני שיטות שאתם בעצמכם טוענים שהן לא חסינות קוצים. אז ככה: ב-4 בספטמבר, יום המפגש אצלי של פורום מוזיקה עברית, כולם מוזמנים אליי עם פחיות שימורים, רעיונות יצירתיים וכפפות גומי, אני מבטיח לעמוד מהצד עם כוסית יין ולא לצחוק בקול רם. דרך אגב, ההזמנה תקפה גם לגבי אלה שאינם חברי הפורום ההוא אבל אוהבים לשיר ולשורר.

shellyland

New member
4 בספטמבר... מפגש... מוזיקה...

למישהו זה מצלצל מוכר? טליק - אפשר פשוט להביא סברסים מקולפים וזהו? זה הרבה יותר שווה מגויאבות בסלט פירות
בעיקר כשמגישים את זה בקערה מלאה קרח ונענע.

nutmeg

New member
עכשיו הבנתי את סקאלי

שהתלוננה שמרוב מפגשים לא רואים את הסברס.

אני עוד לא יודע איך יראה בדיוק

הלו"ז שלנו, כך שעוד לא יכול להבטיח כולם. בכל אופן
תודה|
תודה|
תודה|
תודה|
תודה|
תודה|
תודה|
תודה|
על ההזמנה

למעלה