מחווה

נצל"ש...........

בקשר למפגש פורום....... אפשר לעשות אותו או ב 26.לחודש בצוללת הצהובה בירושלים..... כי בתאריך הזה יש ערב מחווה למטאליקה.... או אפשר לעשות ב10 ל12 שזה יוצא כבר חופש... בהבי מטאל פאסטיבל........ תלחצו פה.. ומי שלא רוצה בכלל הופעה ז נעשה כבר בחנוכה באיזה שהוא יום.......

וגם בלי קשר אני ממליץ ללכת להבי

למה בלי קשר לפול דאניו( סולנה הראשון של איירון מיידין ) יש שמה אחלה להקות שמופיעות.....וזהו.....

קשה לרשום את זה לשרשור שנוגע למפגש

שלכם? אני רושם פה הודעה לראות אם יגיבו בצורה חיובית לזה בשביל לדעת אם כדאי לי לדעת להזיז דברים ויש פה יותר ניצולי שרשור מאשר תגובות לעניין של הנושא שלו.

SAMAR

New member
אהבתי את הרעיון.....

אני לגמרי בעד, אבל יש את הבעיה עם המיקום [בצפון?!], ואני לא ממש יכולה לעזור...אני לא יודעת לשיר, לנגן [בגיטרה, אבל אני גרוע...] או להביא דברים שקשורים לג'קאס CKY והשאר...אגב, זה באמת קיים הקטע הזה עם באם וג'ן? [חחחח....זה נשמע מצחיק...באם וג'ן...חחחח]

אממממ

בקשר ללהקה לעשות קאברים יש מספיק אנשים שאני מכיר בנצרת עלית שמצטרפים למליון ואחת להקות חלטורה, אז מה זה עוד שטות בשבילם? ואני בעצמי מנגן על גיטרה ושר (אבל שר רחוק מנקי, מאד רחוק). ושמתי לב שיש לאנשים בעיה עם המיקום.... כאילו, אם זה לא תל אביב אז אנשים לא רוצים לבוא? o_O

SAMAR

New member
אני אבוא...

אם יהייה לי איך...מה שסביר להניח שלא יהייה לי איך...אבל הרעיון באמת שווה!

bobby6killer

New member
תאמת

אפשר גם לעשות מופעי ג'קאס,ויש מלא קבוצות שיהיו שמחים להגיע ולהופיע ומלא שירצו לבוא לראות. כבוד.

SAMAR

New member
נכון!!!!

איך לא חשבנו על זה? גאוני!!!!גם זה רעיון שווה!!!!

עולים על במה....

ועושים ג'קאסס....... אפשר לעשות משחקים חיובים של ג'קאסס וכל מיני שטויות.......

חבר'ה אני חייב להגיד

זה השרשור הכי הזוי בעולם לא הבנתי מה הקשר בין הודעה להודעה אבל אני בעד! לא משנה מה...לא בדיוק הבנתי אבל שמעתי מפגש פורום-זה תמיד טוב שמעתי מטאליקה-זה גם תמיד טוב(בן אף מילה אני יודע איפה'תה גר) ומשעמם לי אז גם כל דבר אחר יהיה טוב אני די פנוי כל הזמן(כמה גמיש מצדי) וכן כמה טוב לחזור(עוד נראה) לא הייתי כאן מאז ה"ריב" הדבילי שלי ושל חומון עם בן וטרגובניק אז ברוך בואך אמיר:) וחבר'ה ...מה אתם...פוזול?

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif

חחח....צחוקים!, "כמה גמיש מצידי", לא יודעת למה אבל זה פשוט מצחיק!!!! חחחחח.....הבטן כואבת....

bobby6killer

New member
זה לא כלכך קשה להבין מה הולך

נובוקיין רוצה לעשות ערב ג'קאס וסיקיי ואי טמיר רוצה לעשות מפגש באיזה הופעה בן רוצה שקל ואתה רוצה מאחור שחכתי מישהו?

JACKASS 4 LIFE

New member
דנה,סתמי ת'פה ותמשיכי למצוץ.

סתם סתם דנה את יודעת שאנחנו אוהבית אותך

למעלה