מחווה לקורט

whatever4

New member
מחווה לקורט

החלטתי לרגל 9 שנים למותו, לכתוב מחווה קטנה לקורט. התחלתי לשמוע את נירוונה לפני שנה. בעצם, לפני שנה התחלתי לשמוע בעיקר Nu Metal (לינקין פארק, קורן...) ותוך כדי התחלתי לשמוע את נירוונה. יכול להיות שזה יישמע קצת יומרני, אבל נירוונה שינו לי את החיים. טוב, יכול להיות שקצת נסחפתי, אבל בהחלט שיניתי את דעתי לגביי נושאים ודברים מסוימים בעולם. חברים, לימודים, ובכלל, הפרספקטיבה שלי כלפיי העולם השתנתה בזכות השירים, וגם בזכות קורט והאישיות היוצאת דופן שלו. אומנם לא באתי ממשפחה הרוסה ואני לא מחשיבה את עצמי כבן אדם דכאוני אבל מאוד התחברתי אל קורט, יותר מכל בן אדם אחר בעולם הזה. אז לרגל 9 שנים למותו (התאבד או נרצח, זה לא משנה את העובדה שהוא לא פה), רציתי להגיד שחסרים בעולם הזה אנשים כמו קורט. העולם הפסיד בן אדם מדהים שכבר לא יהיה איתנו. קורט, אתה חסר. יותר מתמיד. (נתראה בגן עדן, אם אני יגיע לשם....)

Hairspray Queen

New member
מצטערת לפתוח שוב את הנושא,

אבל מה פשר ההשוואה בין ניו מטאל לנירוונה???... בבקשה אל תקטלו אותי שוב... אבל יפה מה שכתבת.

כשמתחילים לשמוע רוק אז נוטים

לנסות לשמוע מגבן רב של להקות. 'אני אוהבת לינקין פארק, מעניין אם יש להקות כמוהם שאני אוהב...' ומשם זה מתגלגל לגילוי הלהקה הגדולה ביותר של כל הזמנים. *מאוד יפה המחווה שלך.

life style

New member
חייבת להסכים איתך

נירוונה באמת שינו לי המון דברים בצורת החשיבה.... יש אנשים שיגידו שאני מגזימה וזה לא קשור אליהם אבל אני השתנתי מאז שהתחלתי לשמוע אותם, ואני מקווה שעוד אנשים יחשפו למוסיקה שלהם - יהיה טוב יותר בעולם.

כן, מאז שהתחלתי לשמוע

נירוונה, המון דברים השתנו אצלי, בעיקר דרך החשיבה שלי והצורה שבה אני רואה את העולם.

ב נ נ י

New member
ME2

גם אני, החיים שלי ממש השתנו זה דיי מפחיד, אבל לא נורא.. התחלתי להכיר אנשים שמקודם בכלל לא הכרתי...לחשוב שונה,לראות את העולם לא ורוד ( יאק שונאת את הצבע הזה) אלא בגוונים אפורים שחורים,בקיצור להיסחף לזה...זה ממש מדהים... אפילו המורים שלי התחילו לשנוא אותי, רק בגלל סיגנון מוסיקה שאני אוהבת...ואיך שאני מתלבשת... השירים של נירוונה מתקשרים לי למלא נושאים, ומצבים... טוב.....פתחתי את הלב בפניכם....
מרגש.....

למעלה