מחווה יפה

RedMan

New member
מחווה יפה

ראיתי כתבה בחדשות הספורט, בערוץ 5 הערב על כך ששחקני מכבי ת``א ביקרו ילדים חולים באחד מבתי החולים בארץ.אני יודע שזה לא קשור לכדורסל כל-כך, אבל ראוי לציין ולתת להם את האשראי.באמת היה מאוד יפה ומרגש לראות את הנפלד ושאר השחקנים מחלקים מתנות לילדים.

leeno

New member
זאת לא הפעם הראשונה.

לפני היציאה לסלוניקי ביקרו 4 שחקני מכבי ת``א ילדים.. וזאת כבר מסורת. חבל שלא רואים את זה מכל הקבוצות בליגה שלנו.

למה שיעשו את זה בכל הקבוצות?

איך יעשו דבר כזה בכל קבוצה. ניראה לך שנגיד שחקנים של אליצור אשקלון ילכו לבית חולים מישהו בכלל יזהה אותם? גם שחקנים של ירושלים בקושי יזהו חוץ מיזה נגיד ויזהו אותם והם אוהדים קבוצה אחרת אתה חושב הם יתלהבו? יבוא לי שחקן של הפועל י-ם גליל או לא משנה יקבל ממני מכות רק מכבי יכולה להרשות לעצמה למה היא נחשבת לקבוצה של המדינה (ואני אומר את זה למרות שאני שונא אותם וחולה על אליצור אשקלון) אין מה לעשות ולכן רק מכבי עשו וישעו דברים כאלה

wood

New member
שטויות במיץ

רק מכבי צריכה לבקר בבתי-חולים??? לירושלים ולגליל יש קהילה מאחוריהם!תאמינו לי שכשהם יבקרו בבית-חולים בעיר כולם יזהו אותם. אני מתפלא שאתם מדברים ככה.

דיברת על הקהל

רק שתידע לך ותיזכור טוב מה שאני אומר לך עכשיו לאליצור אשקלון יש את הקהל מספר אחד בארץ. תראה לי קבוצה שהיתה מקום 7 בבית שלה מתוך 8 ונסעו 80 אוהדים למשחק בחיפה וישתיקו את כל החיפאים שהיו תראה לי קבוצה ששלחה בלאומית ב` 500 אוהדים לאוסשקין או 400 לגבעת שמואל ואני לא מדבר על מה שמגיע למשחקיי הבית שזה תמיד יותר מ1000 ואל תשכח איזה מקום אנחנו

RedMan

New member
ליוגב

אתה צריך להתבייש על התגובה שלך,היא לא ראויה ואני מתבייש בשבילך שכתבת ככה.

לא התכוונתי שזה לא טוב

מה שעו במכבי זה 10 של דבר לא על זה בכלל דיברתי דיברתי על למה לא עושים את זה בכל הקבוצות

roi cohen

New member
לפני שאת סתם מדברת, תבדקי.

אני לא יודע לגבי שאר הקבוצות, אבל אני לא צריך לדבר על פעולות הצדקה של הפועל ירושלים. אך תגידי סתם.

ועוד כמה מחוות קטנות

כל הכבוד למכבי שעשו מעשה באמת יפה וביקרו ילדים בבית חולים,שימחו אותם ואני מקווה שחיזקו אותם. בדר``כ שאתה עושה מעשים טובים אלוהים מחזיר לך,וככה אלוהים שלח למשחק בין מכבי תל אביב למכבי רמת גן את ביטון ויהלום,שני שופטים ברמה של ליגה א` שעשו מחווה גדולה והעניקו למכבי ניצחון גדול על רמת גן.

למעלה